Koen verhuist naar Rotterdam

Koen-Pieter-van-Dijk-Kardashian

Ondanks tonnen aan schuld verhuist Koen Kardashian naar Rotterdam. Oh, we mogen zeker geen Kardashian meer zeggen? Koen Pieter van Dijk dan.

Snuifdoos Koen gaat Amsterdam inruilen voor Rotterdam. Hij schrijft op Instagram een uiterst emotioneel bericht: “Dag Amsterdam. Ik heb met je gelachen en gehuild, gedanst en gezongen, gevallen en weer opgestaan. Ik heb waanzinnige momenten mogen mee maken maar ook vaak de duisternis gezien.” En zeker heeft hij duisternis gezien. Juist daarom snappen wij niet hoe het kan dat hij verhuist met de tonnen schuld die ook nog op een oplossing liggen te wachten.

Zijn prachtige bericht is dus gericht aan Amsterdam. Zo schrijft hij ook: “Ik heb van mensen afscheid genomen en sommige voor altijd in mijn hart gesloten. Ik zeg je geen vaarwel, want ik ben gek op je. Misschien voor even, misschien voor het leven. Je weet het nooit, maar voor nu moet ik door.”

Hij sluit af met: “Hey Rotterdam, you can tell Jesus that the bitch is back 🤍💚” Wij willen het kindeke ook graag bedanken dat Koen verhuist naar Rotterdam. Zo is hij lekker bij ons uit de buurt.

Alle andere Henry’s reageren natuurlijk positief op zijn bericht. Denk aan de snuivers Estelle Cruijf, Jaimie Vaes en Sarah van Soelen. Maar ook Robbert Rodenburg en Bas Smit reageren op het bericht. Al zijn die reacties wel wat kariger. Bas Smit reageert alleen emoji’s en Robbert schrijft heel droog: “Heel fijn voor jou”.

https://www.instagram.com/p/Ci968aLMGca/?utm_source=ig_web_copy_link