Televisie

Daisy Piras vernedert vreemdgaande Luca Borsato

Daisy Piras vernedert vreemdgaande Luca Borsato

Daisy Piras vernedert vreemdgaande Luca Borsato middels een video op TikTok. Inmiddels is het al een goede tijd geleden dat de twee uit elkaar gingen, maar schijnbaar voelt ze toch de behoefte om nog een sneer richting hem uit te delen.

Spijt

Luca Borsato, de zoon van Marco Borsato, had het bij zijn ex-vriendinnetje verpest door vreemd te gaan. Onze grote vriendin Daisy Piras heeft daar middels een video op TikTok nog wel iets over te zeggen. Ze heeft achteraf spijt. En niet omdat ze bij hem weg is, maar omdat ze vindt dat ze te lief is geweest.

Daisy Piras vernedert vreemdgaande Luca Borsato

Terwijl Daisy ‘casually’ lipgloss opsmeert en het filmt voor TikTok, schrijft ze: “Shakira die haar cheating ex heeft begraven en die troep sidekick heeft exposed met dit nummer laat mij echt beseffen dat ik veel te aardig ben geweest voor sommige mensen.” Ondertussen hoor je een nummer van Shakira over de video heen.

Opvallende uitspraken

Daisy Piras vernedert vreemdgaande Luca Borsato, en dat is opvallend, want dat gaat duidelijk over ex-vriendje Luca Borsato en de meid waar hij mee vreemdging. Het is een interessante uitspraak, want schijnbaar vindt ze zelf nu dat ze te aardig is geweest en dat ze het nog veel harder had moeten aanpakken. Of wat nog waarschijnlijker is: deze meid heeft gewoon weer aandacht nodig en krijgt die niet als het Luca niet betreft.

Nog geen reacties