Koen Pieter van Dijk stal Rolex van vriend

Koen Pieter van Dijk stal Rolex van vriend

Nu zijn de rollen eens omgedraaid. Koen Pieter van Dijk stal Rolex van vriend. Het gaat bijna wekelijks over het bekende horlogemerk. De ene keer, omdat Lil Kleine en Jaimie Vaes erom vechten. De andere keer, omdat Koen van Heest (Bankzitters) een neppe draagt… Dit keer, omdat Koen de snuifduif er één gestolen heeft. En wel van een goede vriend.

Koen Pieter van Dijk stal Rolex van vriend

Een goede vriend van Koen Pieter van Dijk, Donnie, deed zijn verhaal bij onze grote vriendin Yvonne Coldeweijer. “Donnie, een goede vriend van Koen Pieter Kardashian van Dijk heeft vanmiddag aan mij zijn verhaal gedaan. Hij wil namelijk heel graag in contact komen met Koen. Koen heeft volgens Donnie namelijk zijn Rolex gestolen.” En dat is een serieuze aantijging.

‘Out’ na te veel GHB

Yv cold kreeg het gehele verhaal voorgeschoteld. Ze schrijft: “Drie weken geleden waren de twee namelijk samen aan het feesten bij Donnie thuis. Donnie droeg zijn Rolex, die hij van zijn vader (Jan Otten van Casa Rosso) heeft gekregen. Koen en Donnie hebben toen GHB gebruikt en Donnie beschuldigt Koen ervan hem expres teveel GHB te hebben gegeven, waardoor Donnie ‘out’ is gegaan.” Hé! Dit begint op het verhaal van Samantha de Jong (Barbie) en haar ex te lijken. Samant werd na het gebruik wakker, maar haar toenmalige vriendje deed zijn oogjes niet meer open.

Dat is pech, Rolex weg

Donnie werd gelukkig wel wakker, maar die schrok zich wild om iets anders. Yvonne vertelt verder: “Toen hij wakker werd, was de Rolex, ter waarde van 46.500 verdwenen van zijn pols… En Koen was pleite. Sindsdien ontbreekt van Koen ieder spoor. Donnie heeft Koen op allerlei manieren geprobeerd te bereiken, maar Koen reageert niet. Donnie is naar de politie gegaan, maar die kunnen blijkbaar niet veel doen, omdat hij Koen zelf heeft binnengelaten.” Flauw, maar helaas helemaal waar.

Bewusteloos achtergelaten

Laat even tot je bezinken dat dit verhaal zich dus drie weken geleden zou hebben afgespeeld. Koen, die beweerde geen troep meer te gebruiken, blijkt kortgeleden dus nog aan andere verdovende middelen te hebben gezeten. En dat niet alleen… Hij heeft iemand er zelfs mee gedrogeerd om diegene vervolgens te bestelen en bewusteloos achter te laten.

Flauw, flauw, flauw

Wie weet had Donnie wel helemaal niet meer wakker geworden na die dosis GHB die Koen hem had gegeven. Hoogstwaarschijnlijk is het horloge in de tussentijd natuurlijk al verkocht. Dat zou tenminste ook wel snel zijn als hij dat deed, maar zo hoog schatten we Koen nou ook weer niet in. Koen, doe niet zo flauw en reageer even op de man…

Koen Pieter van Dijk stal Rolex van vriend
Koen Pieter van Dijk stal Rolex van vriend 4
Koen Pieter van Dijk stal Rolex van vriend 2
Koen Pieter van Dijk stal Rolex van vriend 5