Instagram

Koen Pieter van Dijk doet aangifte tegen vriend die hem beschuldigde van diefstal

Koen Pieter van Dijk doet aangifte tegen vriend die hem beschuldigde van diefstal

Koen Pieter van Dijk doet aangifte tegen vriend die hem beschuldigde van diefstal. Dat laat hij zojuist weten op Instagram. Het gaat over het verhaal van ene ‘Donnie’ die beweerde dat Koen hem had gedrogeerd en zijn Rolex-horloge had gestolen.

Gestolen Rolex

Iets langer dan een week geleden deelde onze grote vriendin Yvonne Coldeweijer een verhaal op Instagram dat zij binnen had gekregen van een bron. Hieruit bleek dat Koen Pieter van Dijk een Rolex-horloge had gestolen. Al snel maakte hij duidelijk dat dit verhaal onzin was en zelfs de bron (en slachtoffer) in kwestie deelde op zijn Instagram dat hij er niets van begreep. Het werd dus al snel een vreemd verhaal.

Koen Pieter van Dijk doet aangifte tegen vriend die hem beschuldigde van diefstal

Nu maakt Koen via Instagram duidelijk dat hij een aangifte heeft ingediend tegen deze jongen. Hij schrijft: “vorige week ben ik beschuldigd van het drogeren en bestelen van een persoon. Dit is een leugen en hiervan heb ik aangifte gedaan bij de politie.” Koen legt ook uit dat hij contact heeft gezocht met de persoon in kwestie (Donnie), maar dat hij nergens op reageert. “Het idee dat sommige mensen dit geloven geeft hij slapeloze nachten”, schrijft hij. Ook is hij heel erg teleurgesteld in Yvonne en schrijft over haar: “Yvonne weet inmiddels dat de roddel over mij onjuist is, maar heeft niet gerectificeerd. Dus bij deze.”

‘Laat jezelf opnemen’

Omdat duifje Koen nu onwijs zijn best doet om te bewijzen dat het verhaal onjuist is, deelt hij het bericht dat hij naar Donnie stuurde. Zijn bericht kent vooral de toon van onbegrip en laat duidelijk blijken dat hij het écht niet gedaan heeft. Hij sluit af met de prachtige woorden: “Ik voel geen haar, omdat ik diep in mijn hart weet dat je geen slechte jongen bent, maar in de tang van verslaving. Laat jezelf opnemen en ga er weer voor. Ook jij kan dit Donnie. Liefs Koen.” Benieuwd wat er uit deze aangifte gaat komen. Een interessant verhaal is het in ieder geval wel.

Nog geen reacties