Televisie

Bridget Maasland biedt haar excuses aan: ‘best wel een beetje bipolair’

Bridget Maasland biedt haar excuses aan: 'best wel een beetje bipolair'

Bridget Maasland biedt haar excuses aan via Instagram, omdat ze gisteravond bij RTL Boulevard een kandidaat van Married At First Side (MAFS) ‘bipolair’ had genoemd. En excuses zijn inderdaad wel op z’n plaats, want het is behoorlijk hypocriet.

Veelbesproken MAFS-koppel

Gisteravond tijdens de uitzending van RTL Boulevard kwam een koppel van Married At First Side (MAFS) ter sprake. Het koppel is een veelbesproken paar genaamd Nicole en Martijn. De twee zijn zo’n ontzettend slechte combinatie dat ze na minstens drie ruzies (waarbij er met wijn werd gegooid en aan een handrem werd getrokken) besluiten om met het programma te stoppen.

Omdat dit koppel (wat duidelijk uitgezocht is om het programma spraakmakend te maken) het programma eerder heeft verlaten dan de bedoeling was, wordt er een nieuw koppel ingevlogen en is het een onderwerp van gesprek bij RTL Boulevard.

‘Best wel een beetje bipolair’

Nicole geeft aan geen contact meer te hebben gehad met Martijn. Daar reageert Bridget natuurlijk meteen op met: “Nee, blij dat je er vanaf bent! Daar wil je toch ook nooit meer contact mee hebben?!” Luuk Ikink geeft aan dat Martijn nog wel even had willen blijven, maar Bridget reageert daar verbaasd op: “Ja, dag, ik geloof er helemaal niks van. Deze was best wel een beetje bipolair, toch? Koekoek.”

Bridget Maasland biedt haar excuses aan

En dat is niet alleen heel erg grappig om uit haar mond te horen, ze biedt later nog even haar excuses aan voor deze ‘heftige’ opmerking. “Lieve mensen, ik heb gisteren het woord ‘bipolair’ gebruikt om iemand met twee gezichten aan te duiden. Na dit ook direct weer te hebben ingetrokken kwam ik er pas na de uitzending achter dat ‘bipolair’ voor zoveel meer staat dan stemmingswisselingen. Mijn welgemeende excuses hiervoor.” Alsof Bridget niet weet wat ‘bipolair’ inhoudt. Als het goed is, is ze er zelf mee gediagnostiseerd, maar goed…

Nog geen reacties