Uit eerste hand

Juultje Tieleman vindt dat haar haters te weinig s*ks hebben

Juultje Tieleman vindt dat haar haters te weinig s*ks hebben

Juultje Tieleman vindt dat haar haters te weinig s*ks hebben. Dat maakt ze duidelijk in haar verhaal op Instagram. Een vrouw stuurt haar hatelijke berichten, maar Juultje weet wel hoe dat komt. Ze doet die openbaring in haar verhaal.

Genoeg haters

Waar Juultje Tieleman komt, komt heus ook altijd haat. Ze is een heerlijk wijfie, maar heeft zo veel volgers dat er altijd wel genoeg haters tussen zitten. Dit keer een vrouwtje die haar berichten stuurt die Juul niet aanstaan. En terecht, want het klinkt ook niet echt als een volwassen vrouw.

De vrouw in kwestie stuurt haar bijvoorbeeld: ‘trut’, ‘echt bizar’, ‘lekker vreemdgaan he’ en ‘haha stomme kut’. Nou, nou, nou. Doe even normaal. Wat haar probleem is, is de grote vraag. Maar Juultje heeft het antwoord op die vraag en geeft haar advies.

Juultje Tieleman vindt dat haar haters te weinig s*ks hebben

Ene ‘Simone’ zoals de hater zou moeten heten, heeft volgens Juul een frustratie die vanuit de onderste regionen komt. Ze plaatst een foto met een welbekend s*ksspeeltje die op TikTok veelal de ‘Airfryer’ wordt genoemd. Voor de enkele vrouwen die dit lezen: jullie begrijpen het wel. Simone is vast blij met de tip en zal haar niet snel weer lastigvallen. Of zo?

Nog geen reacties