Juicekanaal koopt iemand om om Sarah van Soelen zwart te maken

Sarah-van-Soelen

Sarah plaatst zojuist een bericht op haar Instagram. Een juicekanaal koopt iemand om om Sarah van Soelen zwart te maken. Het zou klinken als iets wat wij zouden kunnen bedenken, maar wij zijn onschuldig. Wij zouden ons Saartje natuurlijk nooit zwartmaken.

Sarah werd vanochtend gebeld door een vriend van haar. Zelf zegt ze dat hieruit bleek dat mensen haar zwart willen maken. “Die vriend is dus gebeld door een Juice Channel waarin ze suggereren dat ik als prostitué werk in zijn sauna Club Le Grand”, aldus Saartje van Soelen.

Ook beweren zowel Sarah als de vriend in kwestie dat het pertinent onjuist is en dat dat ook tegen het kanaal gezegd is, maar dat het kanaal hier geen genoegen mee neemt. Sarah vervolgt: “ze bieden hem geld aan, om te kijken of hij het spelletje mee wilt spelen!”

Oké, kom op jongens… Het is wel erg triest als je iemand gaat omkopen om leugens beter over iemand te kunnen verspreiden. En ook best heftige leugens. Een beetje buiten de lijntjes kleuren is nog wel grappig, maar om nou als een kleuter van drie keihard over de kleurplaat heen te krassen… Wie zou het geweest zijn?

Sarah van Soelen juice1
Juicekanaal koopt iemand om om Sarah van Soelen zwart te maken 6
Sarah van Soelen juice2
Juicekanaal koopt iemand om om Sarah van Soelen zwart te maken 7
Sarah van Soelen juice3
Juicekanaal koopt iemand om om Sarah van Soelen zwart te maken 8
Sarah van Soelen juice4
Juicekanaal koopt iemand om om Sarah van Soelen zwart te maken 9