Juicekanaal koopt iemand om om Sarah van Soelen zwart te maken

Sarah plaatst zojuist een bericht op haar Instagram. Een juicekanaal koopt iemand om om Sarah van Soelen zwart te maken. Het zou klinken als iets wat wij zouden kunnen bedenken, maar wij zijn onschuldig. Wij zouden ons Saartje natuurlijk nooit zwartmaken.

Sarah werd vanochtend gebeld door een vriend van haar. Zelf zegt ze dat hieruit bleek dat mensen haar zwart willen maken. “Die vriend is dus gebeld door een Juice Channel waarin ze suggereren dat ik als prostitué werk in zijn sauna Club Le Grand”, aldus Saartje van Soelen.

Ook beweren zowel Sarah als de vriend in kwestie dat het pertinent onjuist is en dat dat ook tegen het kanaal gezegd is, maar dat het kanaal hier geen genoegen mee neemt. Sarah vervolgt: “ze bieden hem geld aan, om te kijken of hij het spelletje mee wilt spelen!”

Oké, kom op jongens… Het is wel erg triest als je iemand gaat omkopen om leugens beter over iemand te kunnen verspreiden. En ook best heftige leugens. Een beetje buiten de lijntjes kleuren is nog wel grappig, maar om nou als een kleuter van drie keihard over de kleurplaat heen te krassen… Wie zou het geweest zijn?

29 reacties op “Juicekanaal koopt iemand om om Sarah van Soelen zwart te maken

 1. Jimmy zegt:

  Als er niet zat vrouwen waren voor wie of de schoen past ondergeschikt is aan hoe het eruit ziet, dan had ik niet zoveel lelijke misvormde voeten gezien. Wel mooie indicator van achterlijk dus af.

  4
  0
 2. Pjotr zegt:

  Lees die tekst van haar eens nauwkeurig. Heeft ze nog nooit van verleden tijd gehoord? En veel meer, dat je denkt, waag je maar niet aan een tweede taal. Zat er iets in het Nederlandse water toen ik in het buitenland zat?

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.