Monique kopieert Sarah of andersom

Een van de 2 Hazes-meisjes is de ander aan het pesten. Maar wie nou eerder dat gewaad had weten we niet. Wel dat Van Soelen dat ding verkoopt in haar winkeltje en dat Moontje het draagt op een Thais eiland, alwaar ze met Dreetje en Dreetje verblijft.

Maar ik zal als modieus wonder, de koning van de kleding, de tijger van elke catwalksteiger, de big bird van het zwarte Hema t-shirt eens vertellen wat ik ervan vind. Het is nogal kinderachtig om steeds dezelfde kleding aan te doen. We weten gewoon allemaal hoe het zit. Saartje is een heerlijk bij elkaar gestikte sekspop en Monique een MILF, die niemand wil wippen. En Dré kiest altijd voor de laatste en bij zo’n type past ook die jurk. Klaar.

14 reacties op “Monique kopieert Sarah of andersom

 1. Reporter zegt:

  Jan Roos kopieert Holle Bolle Gijs
  Jan Roos kopieert Peter Gilles
  Jan Roos kopieert Sugarlee Hooper
  Jan Roos kopieert Paul de Leeuw
  Jan Roos kopieert alles van insta en komt bedelen om 5 euro voor zijn drankverslaving

  7
  24
 2. Bigblackcocksmatter zegt:

  Zijn er nog blanke vrouwen die ook een bruin jong willen kopiëren van mij. Even lekker helemaal tot bloedens toe geneukt worden door een 34 cm lange dikke zwarte heipaal. Laat het me weten in de comment. O ja en uiteraard een jeukende muts…

  4
  32
 3. Mauk en David de transgenders zegt:

  Wij zijn de sneue transgender tweeling van Roos, thuis in het dorp de glasbakbig en onverzorgde schreeuwlelijk,

  2
  10
 4. Tony Macaroni zegt:

  Harjo Thijs denk je dat we jou niet op de korrel hebben pik of dacht je ongestraft te kunnen reageren in het condoleance register van Lucas Boom.. we zijn je niet vergeten gap tot in de pruimen tijd!!

  3
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.