Johnny de Mol ontkent weer mishandeling

Johnny de Mol krijgt alles in de schoot geworpen

Dan is het toch nog vreemder dat zijn vader het vermeende slachtoffer heeft afgekocht? Zonde van het geld zou je zeggen. Nou ja, Johnny stond gisteren in zijn eigen talkshowtje te vertellen dat er helegaar niets van waar is. Dat zeggen de meeste daders, alleen is de aangifte tegen hem wel erg gedetailleerd.

Het is dan ook niet geloofwaardig dat ie nu ontkent dat er geweld is gepleegd.

27 reacties op “Johnny de Mol ontkent weer mishandeling

 1. TiTaToverkuffar zegt:

  Dat verwende pestventje, dit typische ‘zoontje van de baas’, waar ieder vrouwelijk talent op tv eerst onderdoor lijkt te moeten. als jullie deze pakken, dan hebben jullie toch wel de grootste glibber van Nederland. Zet hem op! En trouwens, nog wat van die travestieten gehoord die deze meneer holstraf geven tegen betaling?

  29
  1
  • Deugneus zegt:

   Vooral dat laatste. De Molletjes hebben weer een betaald blik CN’ers opengetrokken om het gedrag van Sjonnie Jr goed te praten. Uiteraard uit het kamp (ex) werknemer EndeMol en Talpa.

   Zelfs die Egyptische dikke deugneus van een Sjon van den Heuvel kwam met een fop verhaal dat het vooral Shima Kaes was die onbetrouwbaar is en de boel aan het stoken is. Ze had immers het politiedossier laten lekken. Het dossier ansicht is niet relevant. Het gaat om het geen er gebeurt is. Maar daar hoor je deugneusie niet over.

   ‘In de aangifte wordt zelfs gesteld dat sprake is van poging tot doodslag door Johnny de Mol.’

   Maar blijkbaar zijn bijzaken

   10
   1
  • Moles Hope zegt:

   Keihard ontkennen terwijl er zoveel bewijzen zijn. Echt slim is ie niet.
   Johnny de Vrouwenmepper heeft het meisje resp in Mexico, Ibiza en bij het Edison gala in elkaar gebeukt waardoor een bezoek aan de SEH onvermijdelijk was.
   Advocaat Peter Plasman gaf twee jaar geleden in de Telegraaf toe dat er wel eens sprake was geweest van ‘wederzijdse handtastelijkheden’ en nu ontkent hij alle beschuldigingen.
   Het meisje heeft toch foto’s van een alle verwondingen en ze heeft een verklaring van ‘fysiek geweld’ van een huisarts? Waarom zit die huichelaar dan te liegen op televisie?

   23
   0
  • Elite zegt:

   Waarom hij zit te liegen?
   Wat dacht je dan dat Johnny even en plein public gaat onthullen dat hij zijn ex bijna dood heeft gemept ‘poging tot doodslag door Johnny de Mol’?

   Zo werkt het helaas als je elite bent.
   Dan doe je alsof er niets gebeurt is en koop je op de achtergrond de zaak af.

   Dat heeft John de Mol gedaan (achteraf wellicht mislukt), dat heeft Prince Andrew gedaan (waarom betalen als je zogenaamd het slachtoffer niet kent) en dat heeft de nazaat van miljarden familie achter drankje Red Bull gedaan, die iemand heeft doodgereden met zijn dronken harses (Was het Vodka-Red Bull? 🙂 )
   maar meneer feest al jaren weer in exclusief London.

   Er is blijkbaar geen strafrecht voor de elite.
   Het kloontjesvolk mag brommen. De elite betaalt en gaan vrolijk door met hun jetset leven.

   8
   0
 2. Rememberance zegt:

  Jullie snappen het niet.
  Shimae Kaes heeft gratis een mooie woning op Ibiza gekregen van Pa de Mol en daar bovenop een flinke zak geld. Zodoende is die mishandeling nu verleden tijd en is dus niet meer gebeurd. Met terugwerkende kracht.

  15
  1
  • Diego zegt:

   Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat het beloofde zwijggeld nooit is betaald en dat ze daarom een beetje pissig werd.
   En terecht lijkt mijn dan.

   Maar hoe rijk die ook is. Johnny laat haar gewoon barsten. En nou krijgt hij problemen ervan en gaat hij liegen.

   Hij had over de brug moeten komen dan was het nooit tot de rechtbank gekomen. Nou is het e laat.

   10
   0
 3. Algemeen Dagblad Jan Roos zegt:

  Opiniemaker Jan Roos ook in hoger beroep veroordeeld voor mishandeling 16-jarige
  Het gerechtshof in Amsterdam heeft opiniemaker Jan Roos veroordeeld voor de mishandeling van een 16-jarige jongen. Roos kreeg een boete van 750 euro en moet het slachtoffer een schadevergoeding betalen van 700 euro.

  9
  11
  • Balley Gymn zegt:

   Klinkt fair. Die 16-jarige heeft z’n lesje wel geleerd denk ik zo.
   En daarbij, ik denk wel dat die 16-jarige het ernaar gemaakt heeft, anders zou Jan hem niet bitchslappen.
   Maar ja, rechters zijn vooringenomen wezens en Jan bewandelt nou niet bepaald de gulden middenweg.

   16
   0
  • Typecaster zegt:

   Nooit onkend is ook wat waard. Jan kan zelf ook verbaal uitdelen en had het geweldsmonopolie bij de staat moeten laten. Wat de rechter zegt is verbaal niet beantwoorden met fysiek. Even de ordehandhavers bellen om de ordeversoorder weg te zenden of een nachtje gratis staatshotel aan te bieden wegens ordeverstoring of openbaar dronkenschap.

   0
   0
 4. Ad van Geloven zegt:

  Toch bijzonder dat Johnnies oom Vieze Jeroentje (Rietbergen) ook een verdachte is in een rechtszaak en dat Vieze Jeroentje gelijk z’n werk neerlegt en het land uitvlucht terwijl kleine Johnnie zijn kop nog steeds elke dag bij HLF8 te zien is.

  Is dat meten met twee maten of heeft hij gewoon een enorm bord voor z’n kop?

  15
  0
 5. Lowie zegt:

  Mensen zijn enorm afgunstig op de rijkdom van de familie Mol en daarom moeten ze bloeden. Typisch Nederlands, als je boven het maaiveld uitsteekt moet je hoofd eraf. Wat is het toch eigenlijk een kleinzielig volkje. Hier in Vlaanderen hebben we tenminste respect voor mensen die het wél gemaakt hebben.

  1
  12
  • Diffie Van Rent zegt:

   Klein verschilletje.
   Als ze iets uitvreten gaan ze in België wel naar het schavot.
   Hier lachen ze hun slachtoffers in hun gezicht uit.

   9
   0
  • Anselmo Kudjoch zegt:

   Ze heet Hélène Hendrickx en ze is voor de duvel niet bang.

   Zelf kijk ik ook liever naar een leuke vrouw dan naar die schijnheilige kop van die ex-junk en vrouwenmepper.

   Maar we weten allemaal dat hij daar zit omdat z’n verwekker een tv-station bezit, het is niet vanwege talent of gunfactor ofzo.

   1
   1
 6. Vrouwejustitia zegt:

  Justitie gaat ‘m hangen want hij is het toonbeeld van het verrotte medialandschap waarvoor z’n pappie verantwoordelijk is

  6
  0
 7. Min Kortspringen zegt:

  De voortanden van Shima Kaes zitten nog steeds embedded in Johnny’s knokkels, maar Johnny is natuurlijk 100% onschuldig.

  2
  1
 8. Peppie zegt:

  De echte mafia koopt het recht systeem af, deze kneuzen de slachtoffers en de media. Pep zegt voor de rechter er mee en daarna direct in hoger beroep wegens verzachtende omstandigheden jegens machtsmisbruik van ome john. Laat sjonnie maar brommen.

  1
  0
 9. johnnyfunctieelders zegt:

  Triest mannetje stelt niks voor denkt alleen dat hij wat is omdat hij van de Mol familie is.

  1
  0
 10. Anti Alles zegt:

  Ik zit nog steeds te wachten tot dit soort rasechte, nietszeggende staatsmongolen op een eiland worden gedropt en dat The Purge dan maar mag beginnen. De laatste die overblijft wordt door 20 prijswinnaars helemaal total los geslagen en krijgt daarna een dood na keuze. We hebben genoeg kandidaten voor 40 seizoenen.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.