Ex-vriendin Johnny de Mol kreeg zwijggeld + dikke villa op Ibiza

Shima-Kaes

Zo doen ze dat in televisieland. Gewoon een zak geld tegen die aanklacht van mishandeling smijten en we gaan weer over tot de orde van de dag.

SCOOP-ALERT! Ons Jan wist in de Roddelpraat-uitzending van deze week te melden dat John de Mol, de ouweheer van de iets minder talentvolle Johnny de Mol, de mishandelingszaak met zijn ex heeft afgekocht. Roddelpraat publiceerde onlangs als een van de weinige media het uitgelekte telefoongesprek tussen Johnny en Shima Kaes, dat ongeveer zo ging:

“Ik ben heel hardhandig geweest met je en fucking terecht”. Kaes antwoordt: “Je hebt mijn mond vastgehouden, je hebt me de kamer gewoon niet uit laten gaan en je hebt me gewoon helemaal door elkaar geschud en ik heb gewoon een blauw oog gehad.” Daarop reageerde De Mol: “Precies.”

Om een rechtszaak te voorkomen kreeg Shima een goedgevulde zak met geld alsook een villa op Ibiza, vernamen we van een betrouwbare bron. Echter, toen de poen op was begon ze alsnog met haar afpersingspraktijken, waardoor het hele gebeuren toch in de media kwam. Kortom, het waren een paar prijzige blauwe ogen.

Hieronder het telefoongesprek tussen Johnny en Shima, vanaf minuut 22:00.