Johan Derksen kakt op AD-boycot Talpa

Dat John de Mol een wrede dictator is wisten we al. Hij sloopt alles en iedereen die op zijn weg komen en niet snel genoeg bukken. Zo heeft Talpa het Algemeen Dagblad op de zwarte lijst gezet omdat daar columns worden geschreven over onder andere het bizarre optreden van John’s buklaven in Shownieuws om het vermeende misbruikslachtoffer van Borsato te besmeuren.

Toen Johan Derksen in Veronica Inside daar weer iets negatiefs over zei werd dat stukje in de herhaling eruit geknipt. Hoe eng wil je het hebben. Het lijkt nondeju China hier wel met die De Mol. Wat is dat voor een verschrikkelijk gebeuren. We weten dat bij de NPO er al een regime van angst, uitsluiting en verbanning heerst als je niet in de pas loopt. Bij Talpa schijnt dat nog erger te zijn. Want bij de NPO draait het om de juiste mening hebben, bij De Mol moet je alles doen en laten wat de Grote Leider eist. Enfin, onze mainstream media zijn dood- en doodziek.

Als Derksen ernaar wordt gevraagd geeft ie wel stevig repliek. Hij vindt het een complete afgang dat er censuur wordt gepleegd. Maar het meest genieten is nog de reactie van de Ladyshave op zijn woorden. Zie hem dralen, zie hem zich ergeren, zie hem zich zorgen maken. Wat een laffe tak is het toch ook. Met zijn herpeslip.

Onderwerp begint op 2:36.

11 reacties op “Johan Derksen kakt op AD-boycot Talpa

 1. B R E A K I N G. N I E U W S zegt:

  >>>BREAKING NEWS<<<
  — drugs gebruik in Laren —

  Er wordt heel duidelijk met twee maten gemeten daar aan de Bergweg in Hilversum.

  Aan de één kant moeten alle buklaven van ome John precies doen wat hij vindt want Talpa moet integriteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid uitstralen terwijl aan de andere kant zijn eigen zuster aan de hasholie zit en er een stuitend artikel over publiceert in de Linda.

  Zelfgemaakte olie van de buurman.
  Dat zou dus betekenen dat de buurman van Linda de Mol een flinke wietplantage in zijn schuur heeft en een flinke pers om daar olie mee uit z'n dikke wiettoppen te persen.

  Had iemand al genoteerd dat het dus een prachtige omgeving is waar de wetteloosheid zegeviert achter een façade van goed fatsoen?

  Vandaar dat die campingzenders nog steeds achterlijk platvloers vermaak bieden. Angela de Jong heeft dus helemaal gelijk.
  En Johan Derksen heeft ook gelijk, beetje geld mee kapen uit een prima mediacontract zolang het goed gaat, en de baas van tijd tot tijd naar de mond praten.

  Intussen weten we beter…

  42
  3
 2. Jan van Lauwersoog zegt:

  Ondertussen heeft Angela de Jong al gezegd dat ze persoonlijk is uitgenodigd door de hoofdredacteur van het nieuwe programma van Derksen.

  Ze heeft gezegd af en toe aan te zullen schuiven in VI Vandaag als er aanleiding toe is.

  Dat hele verhaal is dus geen boycot maar een in scène gezette media-hype om de onafhankelijkheid van Angela de Jong te onderstrepen én ook tevens het weerbarstige en rebelse karakter van de bejaarde Johan Derksen nogmaals te versterken.

  Allemaal doorlopen mensen, er is dus niets aan de hand.
  Hier is weer het zoveelste geregisseerde relletje uit de koker van John de Mol en z’n directeurtjes.

  10
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.