Wilfred Genee heeft herpes

Hij ziet er de laatste tijd al niet zo goed uit. Beetje moe en een beetje beek. Maar het gaat nog iets slechter met Wilfred. Hij zit namelijk helemaal onder de herpes. En dat is geen feest zoals je op de foto hieronder ziet.

Hoe kom je aan herpes op je lip? Op thuisarts.nl staat: “U kunt het virus via seksueel contact met uw mond of handen overbrengen op de geslachtsdelen van iemand anders. Op de geslachtsdelen kunnen dan blaasjes ontstaan. Omgekeerd kan iemand met herpes genitalis het herpesvirus ook via de handen of via seksueel contact op uw lippen overbrengen. Zo kunt u een koortslip krijgen.” Aha, dan weten we dat ook weer. Ouwe befkoning.

17 reacties op “Wilfred Genee heeft herpes

 1. Mabel wist de shit zegt:

  Wilfred gebruikt bij ieder mokkel hetzelfde scheerapparaat. Lillyputty mag wel oppassen want voor je het weet heeft ze ook een etterende snor.

  50
  0
 2. Paul Grijpstra zegt:

  Zit ik net af te spreken via Tinder om lekker een vreemd wijf gaan te beffen vanavond en dan zie ik inene die verrotte kop van Wilfred Genee hier voorbij komen met een dikke zwerende koortslip.
  Ff een vraagje aan Dennis, hoe groot is de kans dat z’n vrouw het ook heeft anders moet ik die date vanavond maar ff afzeggen lijkt mij, anders heb ik straks ook zo’n bek. 😋

  13
  4
 3. Pikomhoog zegt:

  Oei oei oei…
  Lieverdssss dus nou komt het dus toch uit?
  Had Dennis niet een x aantal weken terug ook al zoon stip op z’n lip.?

  Jan als Dennis toch altijd over jou promiscuouse levenstijl spreekt, is dit dan het laatste stukje voeding om de kast van Dennis te legen?

  Veel liefs…

  Een nu wel heel breedlachende RP fan.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.