John de Mol is enge dictator

Eigenlijk is dat helemaal niets nieuws onder de zon. Dat weet iedereen al. De grote baas regeert over zijn BN’ertje met hard hand. Toen Wilfred Genee nog onze vriend was liet hij weleens weten helemaal gestoord te worden van zijn baas. De Mol luistert namelijk met elke show en zender mee om zijn lakeien op fouten te wijzen. Zo werd ook de komst van Jan en Dennis voorkomen bij 538. Nog voordat de DJ klaar was met zijn programma kwam er al een bericht van de dictator dat dat niet ging gebeuren.

Enfin, nu heeft de Kim Jong-Un van de lage landen besloten dat Talpa geen persberichten naar het AD sturen. Waarom? John is boos dat ze daar die teeveetrut van een Angela de Jong in dienst hebben die de uitzending van Shownieuws, waar 5 buklaven van De Mol het vermeende slachtoffer van Borsato zaten te trashtalken, vernietigde in een column. En commentaar hebben op iets van de familie De Mol betekent dat je kapot moet.

“Wij constateren dat sommige media in toenemende mate op ongefundeerde wijze roddels, achterklap en valse beeldvorming verspreiden. Wij kiezen ervoor om dat soort media geen actieve informatie over onze projecten te geven”, aldus een praatpop van Talpa. En dat allemaal omdat hun vriendje Borsato op de gril ligt. Hoe fout ben je dan?

17 reacties op “John de Mol is enge dictator

 1. Jan zegt:

  Roddelpraat zou zich eigenlijk moeten aansluiten bij het AD en GeenStijl.
  Dat zou een mooie daad van solidariteit zijn.

  Oh wacht.
  Roddelpraat heeft al een boycot van Talpa te pakken 😂 🤣 😁 🤣. 😂

  Wie heeft Talpa nodig als je gezond verstand hebt?

  31
  0
 2. >>oud nieuwss zegt:

  Talpa moest drie jaar geleden een miljoen euro betalen aan de gewezen programmabaas Patrick Scholtze die ineens gecanceld werd door John de Mol na anonieme klachten van één van de presentatrices wiens naam geheim is. Hij werd daarna bot ontslagen door John de Mol. De kleine tiran verzamelt volgens zijn bloedeigen zoontje Johnny de Mol vooral ja-knikkers om zich heen en kennelijk lag Erland beter in de markt dus moest Scholtze het veld ruimen. Scholtze werkte sinds eind jaren tachtig al met De Mol en klom in 2010 op tot creatief directeur van Talpa Media en hij beschermde John de Mol voor al te grote flaters.

  Uiteindelijk kreeg hij een malse schadevergoeding van 1.026.450 euro en daarbovenop een reguliere ontslagvergoeding van bijna 40.000 euro. Zijn auto van de zaak heeft hij volgens niet bevestigde bron in de vijver achter John’s huis geparkeerd die daarop vervolgens leeggepompt moest worden wegens olievervuiling en de aldaar woonachtige koi-karpers legden bijna allemaal het loodje.

  27
  0
 3. Wendy zegt:

  Die Johnny de Mol is anders ook geen lieverdje. Al een jaar lang loopt er een rechtzaak tegen hem vanwege dat hij zijn vriendin regelmatig in elkaar beukte.

  Daar hoor je niemand meer over.
  Maar Shima Kaes is het werkelijke slachtoffer.

  37
  1
  • Ab Steenhuizen zegt:

   Sinds die liefdeloze mishandeling van Shima Kaes door het monster Johnny de Mol zit zijn carrière in een permanente dip. Arme Shima Kaes.

   Fijn voor de mishandelaar, mr. Johnny hemzelf dat zijn papie een tvzender bezit met een best wel lage standaard voor het allooi aan prestatoren.

   Al het afgedankte, aan cocaïne verslaafde en chantabele soort tv-junkies werkt daar, dus de weledele zoon mr. Johnnie zit daar voortaan met een dooie rottende Patty en met witneusje Wendy en met het vieze duo Arie en Giel, en de tandeloze Danny Kunstgebit en de beide tweedehandskeusjes Natasja en Sandra, de afgedankte Katja, een anonieme Mirella en de zweedse Kim-Lian en verder een hoop andere niks-kunners op de reservebank een beetje BN-er van het C-garnituur te spelen.

   Heb je die show van hem wel eens gezien? Z’n moeder en z’n tante en voor de rest de ja-knikkertjes uit de Talpa-stal zitten daar hun tijd uit. Omdat het moet. Van ome John de dictator.

   Maar zodra Angela de Jong dit voorzichtig deelt met haar publiek is John de Mol ontstemt.

   Arme John.
   Niemand begrijpt zijn intenties om met weinig kwaliteit toch nog een paar grijpstuivers te verdienen voordat hij de boel verpatst aan een buitenlandse investeerder.

   En tot die tijd toont hij daadkracht!
   Pôh. AD gecancelled! Dat zal ze leren.

   Angela de Jong lacht zich een hoedje.
   Niemand kan het beter observeren en deduceren dan Angela de Jong.
   Angela de Jong zit er dan ook niet vaak naast. Het is haar vak. Ze heeft bijna altijd gelijk.

   Naast scherpe comments en afkeuring lees ik vaak goede adviezen en positieve feedback in de artikeltjes van Angela de Jong. Dat is mooi.

   Wat wel weer jammer is, is dat John de Mol verder doof is voor enige feedback, Talpa zou beslist een inhaalslag kunnen winnen door wél naar Angela te luisteren.

   En tot die tijd is Talpa kansloos.

   16
   0
 4. Mappy zegt:

  Die Kim John Oen toch. Wat een figuur is dat. Kunnen onze beide journalisten Dennis en Jan niet eens in het verleden van deze dictator gaan wroeten of het OM vragen om dit te doen. Ik denk dat dan een beerput open gaat.

  18
  5
 5. Bert Brussel zegt:

  Behalve DICTATOR is het ook de baas van een DIEVEN-CLUB.
  Weet je nog dat ze in januari die knikkerbaan show hadden gestolen van die twee aardige jongens?

  Zodra ze de buit binnen hadden werd het contract verscheurd. Toen hadden die jtwee jongens die het bedacht hadden helemaal niks.

  25
  0
 6. Keetje zegt:

  Toen John de Mol besloot om het ANP te kopen hield iedereen zijn hart vast.
  Niemand vertrouwde hem. De opluchting was groot toen hij na drie jaar de nieuwsdienst weer verkocht.

  16
  0
 7. Joop van het Begin zegt:

  John is ook niet schoon op de graat. Ik kan er over meepraten. Vunzig ventje met zijn dubbelzinnige opmerkingen.
  Heb je zijn vrouw wel eens gezien?
  Ik zou nog liever op patty brard liggen dan op die griezel.
  Nee ik vraag me vaker af hoe John aan zijn gerief komt!?

  11
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.