Johan Derksen en Bram Moszkowicz hebben Talpa corvee

Johan Derksen en Bram Moszkowicz hebben Talpa corvee

Gisteravond werd Tim Hofman afgekraakt door de loopjongens van John de Mol. Zowel Bram Moszkowicz als Johan Derksen waren hun mening in het voordeel van John druk aan het uitspreken.

Wat niet langer meer toeval is, is het feit dat alleen binnen de zenders van John in zijn voordeel gepraat wordt. In zowel Shownieuws als Vandaag Inside waren ze het er over eens dat Tim de boosdoener is in dit verhaal.

Bij Vandaag Inside deelt Johan even zijn mening: “Die jongen moet nou eens ophouden, hè? Hij is gek geworden van blijdschap toen hij daar wat blootgelegd heeft.” ‘Wat’ blootgelegd, ja precies… Alsof het een klein vergrijp was.

Maar bij Bram Moszkowicz zit het schijnbaar écht hoog: “Ik heb mensen vandaag ook horen vertellen dat de hand een beetje wordt overspeeld door het programma. Kijk, dat eerste gedeelte: prachtig gedaan (…), maar nu zijn er mensen die denken van: nu wordt het een beetje uitgemolken, misschien wordt de hand overspeeld.”

En hilarisch: de poppetjes van John hadden zelf al bedacht dat ze op de zender van John te zien zijn. Niet alleen Johan Derksen en Bram Moszkowicz hebben Talpa corvee. Ook Ronald Molendijk doet mee: “Op dit moment zitten er een aantal mensen in Nederland achter een virtueel typemachine en die typen: ‘Shownieuws, de spreekbuis van John de Mol, verdedigt John de Mol aan alle kanten.’ Maar wij zitten hier ook gewoon als mensen zonder dat we alleen verbonden zijn aan Talpa.”

Nou, inderdaad. We beschuldigen jullie er zeker van dat jullie onder het dakje van John functioneren. Opvallend genoeg gaat het namelijk alleen binnen John’s zenders over deze kant van het verhaal.

Zowel bij RTL Boulevard als bij De Telegraaf is het tegenovergestelde geluid te horen. Jordi Versteegden en Wilson Boldewijn van De Telegraaf zeggen hierover: “Als je niks te verbergen hebt, waarom zou je er niet gaan zitten?” (Omdat Johnnie niet durft, omdat Tim veel te belastend materiaal heeft).

Het is ook een behoorlijk groot verhaal waarbij het medialandschap gewoon in één klap is ingestort. Het verhaal bevat ook slachtoffers. Daarom moet dit zeker nog goed afgerond worden en niet in de vergetelheid raken.

John, grote vriend van ons: ga nou in godsnaam daar zitten en ontvang die bak stront, want dat heb je verdient. Kusje, Roddelpraat.

20 reacties op “Johan Derksen en Bram Moszkowicz hebben Talpa corvee

  • Hans zonder Kazan zegt:

   Sjon en Linnepin weten meer en de put is veel dieper, maar fx die slachtoffers. Het media-imperium is teveel waard. Tim is een aandachtssjunkie. Dat weten de Sjon slaafjes ook. Hij is eenvoudig aan te pakken.

   6
   0
 1. Anoniem zegt:

  Mijn vrouw werkt bij de commerciële televisie, en die zegt altijd dat dit al jaren bekent is. Sterker nog ze was verbaasd dat het nog zolang onder de pet kon blijven.

  6
  1
 2. Jan Roos het minne haatvarken🐷 zegt:

  Ik heb een dubbel strafblad voor mishandeling, maar volgens mij eeuwig ontkend en weg gewoven

  2
  7
 3. Jan Roos de bolle haatbig🐷 zegt:

  Overal ben ik ontslagen, bij alle werkgevers, maar dat ligt toch echt niet aan mij

  4
  8
 4. Jan Roos de stiekeme geylpeuk zegt:

  Mijn huwelijk heb ik verkloot door vreemd te gaan. Mijn huidige vriendin bedrieg ik ook.
  Maar het ligt niet aan mij

  3
  10
 5. Biggo zegt:

  Beste Linda 1999, bedankt voor je aanbod, maar oma toch al die zweren op alle lippen. Ik sla even over. Trouwens ik val op latinas en niet op Mongolide dwergen die ook nog albino zijn groetjes.

  2
  2
 6. konts*kslover zegt:

  Heerlijk. Jantje heeft weer even bijgelezen op mediacourant hoor. Gewoon lekker stelen joh. Niks mis mee.

  3
  3
 7. Jan Roos zegt:

  Na een drie daagse reis naar Spanje ben ik volledig van het boffen genezen. Ik rim tegenwoordig alleen nog maar vrouwen van 18 jaar.

  Hip burp hik

  3
  2
 8. Bagger tv zegt:

  Hebben we het nog niet eens over kleinere producenten uit de markt drukken en format ideeën jatten. Ome John die de concurrentie kapot probeert te maken, daar hebben jullie zelf inmiddels ook ervaring mee.

  5
  1
 9. Pietje puk zegt:

  Wacht gewoon het oordeel van het OM en de rechter af. Tim wil gewoon aandacht en scoren over de rug van anderen.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.