Tim Hofman verdenkt John de Mol van liegen

Tim hofman

Eerder vandaag lieten we weten dat er morgen een vervolg op het Voice-schandaal zou verschijnen op de kanalen van Boos, omdat Tim een tweede gesprek met John zou hebben. Maar Mediacourant meldt nu dat meneer niet meer wilt komen, want Tim Hofman verdenkt John de Mol van liegen en daar is hij verbijsterd over.

John de Mol zegt dat Tim Hofman hem beschuldigd van leugens. “Er zou sprake zijn van nieuwe informatie waaruit zou blijken dat John de Mol ten tijde van het eerste interview op de hoogte was van meer dan één geval van seksueel grensoverschrijdend gedrag van de heer Rietbergen.” John laat verder weten: “Wij waren verbijsterd door deze valse beschuldiging, aangezien de werkelijkheid is dat er op dat moment niet meer dan één concrete melding bij John de Mol bekend was.”

Meneer de Mol, die de laatste tijd zijn naam eer aan doet door letterlijk met zijn kop in het zand te zitten, heeft bewijsstukken opgevraagd. “Er is ons een transcript gestuurd van een heimelijk opgenomen telefoongesprek en een aantal apps. De transcriptie van het opgenomen telefoongesprek was geanonimiseerd en geredigeerd. Mede daardoor was het gesprek nauwelijks te begrijpen. Dat maakte het lastig om daarop te reageren.”

“De appjes die wij ingezien hebben geven ook geen nieuwe informatie. Al met al is er geen enkele concrete onderbouwing van de beschuldiging.” Daarop heeft John besloten om het tweede gesprek met Tim niet aan te gaan, omdat het volgens John een welles-nietes spelletje wordt en het tenslotte gaat om een anoniem persoon en hij ook daar niet serieus op wilt reageren.

Bijzonder, bijzonder, dus als de identiteit van een persoon geheim moet worden gehouden, omdat er ook nog zoiets als privacy bestaat, trekt John zijn keutel in. En niet alleen dat. Het werd hem natuurlijk gewoon te heet onder de voeten en durft daarom het gesprek niet aan te gaan. Slap, slap, slap. Erg slap.

22 reacties op “Tim Hofman verdenkt John de Mol van liegen

 1. Jan Boos zegt:

  Nou, Jan is ook weer wakker hoor. Het hele internet staat er al mee vol maar nu ook een topicje op roddelpraat punt enel. En nu weer lekker dm’en met jonge meiden inclusief d!ckpics he Jantje!

  4
  9
 2. Janus Anus Roos het minne varken🐷 zegt:

  Ik verdenk Jan al 2 jaar van liegen. Nee lieve schat mijn Joycie echt niet

  1
  9
  • Pieter zegt:

   maak maar een afspraak. Jouw familie kan later de botjes bij elkaar zoeken in een massagraf voor tuig zoals jou whahahahah whahahah

   3
   2
 3. Bedelaarskoppel Roos en Schouten zegt:

  Jan Roos en Dennis Schouten kopieren alles van andere bronnen, doen niet aan eigen journalistiek, moderatie hier ook maar overbodig voor de twee bedelaars voor je maandelijkse donatie.

  3
  7
  • Lachen_NL zegt:

   Een stalker als deze is eigenlijk stinkend jaloers op het suc6 van andere. Uiteindelijk belanden ze in de TBS zulke zielige figuren naast de pedofielen en andere zieke kneusjes

   0
   1
 4. Jan Roos het vieze 🐷 zegt:

  Hik hik burp hik 5 euro voor al de gejatte content is 60 per jaar
  Geef het aan mij hik hik
  Jouw vriend Janus de alcoholbig 🍺🍺🍺🍺🍺

  3
  6
 5. Peter niet Gillen Gillis zegt:

  Beste Jan, Om alle alcholistenberichten eens tegen te gaan.. Deel met ons wat je per week drinkt!
  Ik wacht verder af.

  Groetjes,
  Peter niet Gillen Gillis

  1
  6
 6. Hannnaaah Roosje de rooije dochter van het 🐷 zegt:

  Mijn familie voordracht
  Papa drinkt, stuurt vieze berichten en plaatjes van zijn piemol over het internet, krijg wel 50 euro zakgeld in briefjes van 5

  4
  5
 7. Floris Weyers zegt:

  Zag vandaag een schone blondine naast een hele grote, sterke neg€r lopen, moest gelijk denken aan de spannende films die gezien heb. Jan amice, schrijf eens een geil bericht voor je trouwe lezers, en néé niet alleen over het weledele befspel.

  2
  3
 8. B3rd zegt:

  Beste heren, dames ook,

  Het werkwoord willen krijgt in de derde persoon enkelvoud geen -t: het is hij wil, of wil hij. Maar geen hij wilT, dus geen t op het einde.
  Dat is zo verschrikkelijk tokkie, zo lelijk!

  3
  0
 9. Npomedewerker zegt:

  De vraag is altijd: heb je (John de Mol) baat bij zo’n gesprek? Nee? Dan zou ik er ook niet gaan zitten.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.