Televisie

Jeroen Rietbergen is weer aan het werk

Jeroen Rietbergen is weer aan het werk

Jeroen Rietbergen is weer aan het werk. Je leest het goed: vieze Jeroentje maakt weer muziek. Op een website waar muziek gedownload kan worden tegen betaling, is dit te zien. Er kan niet over gelogen worden, want er staat duidelijk bij hoe het zit.

Vieze Jeroentje

Vieze Jeroentje was (zoals we natuurlijk allemaal weten) onderdeel van de grensoverschrijdende schande bij The Voice of Holland. Hij, als de vriend van Linda de Mol, wist het voor elkaar te krijgen om seksueel over de grens te gaan bij meerdere mensen die tegen hem opkeken vanwege een machtspositie die hij misbruikte.

Zoals we allemaal weten, werden daar volop items over gemaakt. Wij begonnen met informatie over Marco Borsato die zich misdroeg bij TVOH, maar later volgde BOOS van BNNVARA met trutje Tim Hofman. Toen kwamen ook de misstanden van Jeroen Rietbergen aan het licht. Vanaf dat moment werd het stil en verdween hij in een zwart gapend gat. Mooi.

Jeroen Rietbergen is weer aan het werk

Oh, nee, toch niet. Want wat blijkt nu? Meneer heeft weer geluidjes geproduceerd die tegen betaling te downloaden zijn op het internet. 7 november 2022 zijn deze producten door hem afgeleverd onder het label ‘Talpa Music’. Haha!

Dit roept meer vragen op dan dat we er antwoorden door krijgen. Hoe kan het dat meneer AS WE SPEAK werkzaam is onder de naam van Talpa? Hier mag John de Mol wel even wat uitleg over komen geven.

Nog geen reacties