Uit eerste hand

Kaj Gorgels: ‘Monica Geuze wil seks met dieren’

Kaj Gorgels: ‘Monica Geuze wil seks met dieren’

Kaj Gorgels doet in de podcast met zijn beste vriendin een uitspraak over haar: ‘Monica Geuze wil seks met dieren’. Volgens Monica zelf is daar niks van waar. Sterker nog: volgens haar is 90% van de dingen die Kaj over haar beweert niet waar.

Bokito, de geile aap

In deze aflevering van de podcast, spraken Monica en Kaj met elkaar over Bokito. Voor de mensen die niet weten wie Bokito is: dat is een gorilla die in 2007 uit de dierentuin ontsnapte en een vrouw ernstig verwondde. Voor de opname hadden Monica en Kaj wat feitjes opgezocht. “Bokito wilde haar niet aanvallen, die wilde gewoon keihard met haar ballen”, vertelt Monica.

Een evolutiebioloog keek later naar de beelden van de vrouw die aangevallen werd en beweerde inderdaad dat dit typisch gedrag is van een gorillaman richting een gorillavrouw. Je weet wel… Om uiteindelijk dus eens even lekker van bil te gaan. Die arme Bokito had gewoon een volle zak en wilde die graag legen op het vrouwtje die hem elke keer aan de andere kant van het glas bezocht.

‘Monica Geuze wil seks met dieren’

Maar dan doet Kaj een bewering richting Monica: “Jij zou je gewoon laten pakken door zo’n beest, of niet?” Totaal beledigd en geshockeerd reageert Moon: “Wat is dit nou weer?” Gelukkig weet Kaj het lachend uit te leggen: “Ja, omdat jij eigenlijk gewoon altijd naar de dierentuin gaat als je geil bent.”

Volgens Monica is daar absoluut niks van waar: “Jij zit mij zo ontzettend te framen, dat is echt niet normaal. Echt ongeveer 90% van wat er de afgelopen anderhalfjaar over mij is gezegd in deze podcast is gewoon fake fucking news.” Nou, ja… Absoluut niks van waar… Ze ontkent ook niet helemaal, maar laat vooral gewoon weten dat Kaj in 90% van de gevallen fake news over haar verspreid. We helpen in dit geval dan wel even met de verspreiding.

[sc name=”monica_geuze_seks_met_dieren”][/sc]

Nog geen reacties