Jeroen Pauw wil graag weer eens kind zijn

Jeroen Pauw wil graag weer eens kind zijn

Jeroen Pauw wil graag weer eens kind zijn. Dat vertelt hij aan Rob Kemps in het slecht scorende programma ‘De 10 Vragen’. Waar anderen tegenwoordig de keuze maken om van geslacht te veranderen, zou Jeroen wel graag van leeftijd willen wisselen.

Flop programma ‘De 10 Vragen’

Het programma ‘De 10 Vragen’ van Rob Kemps heeft ontzettend slecht gescoord. Wederom heeft SBS 6 weer een programma te pakken dat flopt. We mogen de zender daarom opnieuw feliciteren. Verrassend is het natuurlijk niet, want niemand wil meer naar deze mensen kijken.

‘We kunnen wel zeggen dat dat mislukt is’

In een openhartig gesprek vertelt Jeroen over het verlies van zijn ouders. Voornamelijk het verhaal rondom de dood van zijn vader laat de nodige indruk achter. Hij heeft zijn vader namelijk moeten reanimeren, maar daar reageert hij zelf al snel op met: “Ja, we kunnen wel zeggen dat dat mislukt is.” Rob vraagt zich af of Jeroen daar nog last van heeft: “Nee, het spookt niet door mijn hoofd. Mijn vader was ziek. Hij had zich letterlijk opgerookt en stuk gedronken.”

‘Verbinding met boven’

Het grootste gemis zit voor Jeroen toch in de band tussen ouder en kind: “De verbinding met boven is er niet meer vanwege het overlijden van mijn ouders. Er is geen verbinding met beneden. Er is wel een zijverbinding met mijn zusjes en dat is allemaal oké en ik heb gelukkig ook heel veel verbindingen met vrienden en mijn geliefde, maar die verbinding met boven… Met boven bedoel ik dan in dit geval even mijn vader en moeder, met name mijn vader, dat mis ik gewoon af en toe.”

Jeroen Pauw wil graag weer eens kind zijn

Heeft hij dan spijt van het feit dat hij geen kinderen heeft? Nee, hij legt uit: “Ik zou die vader niet willen zijn, maar ik zou best dat kind nog eens willen zijn, snap je? Dus ik zou nog wel eens dat kind willen zijn dat met zijn vader daar… En natuurlijk, ik ben een volwassen oude man, dus het gaat verder nergens over, maar dat gevoel… Dat zou ik nog wel eens terug willen halen dan.”

‘Geweldige kutmiddag’ met Johan Derksen

Vanavond is Johan Derksen te gast in het programma. Misschien hebben andere mensen dit keer zin om te kijken naar een oude grijze man. Rob Kemps plaatst zojuist op Instagram: “Natuurlijk had Johan er geen zin in en natuurlijk vond hij het ‘een geweldige kutmiddag’. Maar ondertussen legt hij heel mooi uit welke periode de beste van zijn leven was…” Ik ben nu al benieuwd of we hier morgen een artikeltje aan kunnen gaan wijden.