Entertainment

Jeroen Pauw over emotionele Sophie Hilbrand: ‘Begrijpelijk’

sophie hilbrand jeroen pauw

Na het bijzonder emotionele gezanik van Sophie Hilbrand in de 'eerste' uitzending van 'Sophie en Jeroen', heeft Jeroen Pauw nu laten weten wat hij van dit opmerkelijke moment vindt.

Emotionele Sophie Hilbrand

Terwijl Khalid Kasem momenteel onder verdenking staat van het ernstige vergrijp van omkoping van een ambtenaar, liet de ‘zielige’  Sophie Hilbrand haar emoties zien, alsof zij het grote slachtoffer is. Tijdens de eerste uitzending zonder Khalid nam Sophie het woord aan het begin van het programma. “Khalid zal de komende tijd afwezig zijn vanwege een artikel dat is verschenen in het AD. Het wordt momenteel allemaal onderzocht, en we kunnen alleen maar hopen op een positieve uitkomst.”

Het voortzetten van het programma zonder Khalid is zware opgave voor Sophietje. Ze stak haar gevoelens dan ook niet onder stoelen of banken. “Het doet pijn dat Khalid er niet is.” Bovendien benadrukte ze graag Khalid geliefd is binnen het team van ‘Sophie & Khalid’. “Dit is geen gemakkelijke tijd. We kennen hem allemaal als een geweldige man en collega. We missen hem allemaal enorm.” Ondertussen vervangt Jeroen Pauw de ‘foute’ Khalid in het programma. “We hopen dat Khalid snel weer terug zal zijn, en in de tussentijd zijn we zeer dankbaar dat Jeroen Pauw ons bijstaat.” Momenteel gaat het nieuwe duo verder onder de naam ‘Sophie en Jeroen’.

Jeroen Pauw over emotionele Sophie Hilbrand: ‘Begrijpelijk’

De ‘nieuwe’ presentator Jeroen Pauw heeft begrip getoond voor de emotionele reactie van Sophie op de situatie rond Khalid. Hij deed zijn verhaal in gesprek met De Telegraaf. “Ik begrijp haar wel. Het is nooit prettig om je emoties te tonen tijdens een uitzending, iets wat je als presentator vaak als ongemakkelijk ervaart. Maar dit zijn menselijke zaken die kunnen gebeuren.” Opmerkelijk is dat Jeroentje het tijdens zijn eerste uitzending niet gehad heeft over zijn ‘tijdelijke’ vervanging.

Er viel ook niet te verwachten dat Jeroen eerlijk had toegegeven dat Sophie veel te emotioneel reageerde. Khalid wordt verdacht van iets heftigs, maar alles draait om hoe goed die man wel niet is en dat ze hem zo erg missen. Zielige collegaatjes…

6 reacties

Waar is mijn commences?

Slechte beurt weer.
Stop die censuur

Natnek

Die sophie ziet eruit zoals je verwacht van een linksche muts.
Ongewassen, pekkig en ontbeert de vereiste voedingsstoffen met haar raw food vegan dieet.
Was een vies mormel.

Tom

Zij ook.
Moet gecanceld worden.
Heulen met criminelen en heulen met mensen die de Israëlische zaak ontkennen.
Sophie is al net zo’n antisemiet als de rest. Hebben ze dan niks geleerd de afgelopen 50 jaar?

Dondo

Normaal wel aleen niet op de npo selectieve verontwaardiging toneelspeelster

Kevin69

De NPO streeft naar een afspiegeling van de maatschappij op tv. Daar horen blijkbaar ook criminele Marokkanen bij.

Harry Badpak

Zijn er mensen die naar deze troep kijken dan?