Entertainment

Jada Borsato heeft trekjes van vader: ‘Ze ging vreemd’

jada borsato marco borsato

Dat kinderen trekjes van hun ouders overnemen, is algemeen bekend. Toch hoop dat je dat ze nare trekjes achter zich laten. Helaas heeft Jada Borsato wat trekjes van haar vader Marco Borsato overgenomen, waar je niet al te trots op hoeft te zijn.

Jada Borsato nieuwe vriend

Jada Borsato heeft deze week in een interview laten weten dat ze inderdaad een nieuwe vriend heeft. De geruchten gingen al een tijdje rond dat zij en haar jeugdliefde Roeland Beelen uit elkaar waren, maar nu weet ze dit ook te bevestigen voor de camera.

Sterker nog, ze besluit haar nieuwe vriend direct met de wereld te delen. Ze zet hem direct voor het blok en hij wordt gelijk aan de tand gevoeld door de interviewer van De Telegraaf. Daar doet hij wat eigenaardige uitspraken, die ons aan het denken zet. Hij heeft overduidelijk nog geen mediatraining gehad van de familie Borsato.

Hij zei namelijk dat hij veel moeite heeft moeten doen om het hart van Jada te veroveren. Hij vertelde dat ze al twee jaar vrienden waren en toen de relatie met Roeland uit ging, hij zijn kans greep.

Jada Borsato heeft trekjes van vader: ‘Ze ging vreemd’

Het klinkt eigenlijk een beetje alsof de twee elkaar altijd al interessant hebben gevonden, maar hier nooit iets mee hebben gedaan omdat Jada een relatie had. Niet dat Jada daar nou heel veel waarde aan hecht – net als haar vader – want in het verleden is ze namelijk al eens vreemdgegaan. Toch zijn zij en Roeland, ondanks het overspel, toch samen gebleven. Of zij is vreemdgegaan met haar huidige partner, is niet bekend.

Het leek er ook op alsof Roeland nog altijd hoop had op een goede uitkomst met zijn jeugdliefde. Hij had namelijk – tot 2 dagen geleden – alle foto’s met Jada nog op zijn Instagram staan en haar naam stond ook nog in zijn bio. Sinds het interview waarin zij haar nieuwe vlam heeft onthuld, heeft hij dit allemaal verwijderd.

10 reacties

Peter G

Jada was afgelopen zomer nog op prinsenmeer en opeens zat ze aan mijn billen

Keesie

Het talentloze en volgeplamuurde dochtertje van Marco B. Is dat nieuwswaardig? Echt gênant dat jullie hier aandacht aan besteden…

Vaak Klaas

Lijkt wel shownieuws van het jeugdjournaal hier , de dochter van , de zoon van .. nondeju zeg

Mark G

Vreemd gaan en jonge partners aan het lijntje houden, daar zijn de Borsato’s goed in ja.

Anoniem

Toch jammer Dennis gelukkig ben jij altijd z’n trouwe zwaan

Sinterklaas

Even een vraagje over de foto op jullie Instagram stories: solliciteert Marco naar een functie als zwarte Piet? Zo ja, dan is hij bij deze aangenomen. Groetjes van de Sint

Erik

Wat is er gaan ze weer kleppen en kleppen lekker spannend hoor de trkejes van haar vader echt ja zeker het is de vader lekker belangrijk heerlijk babelen over de 1 maar indirect over de ander en als het spannen is en lang duurd het lijkt net als het duurd

Natnek

Jade borsato of jade annaaaaaaa.
Allemaal 1 pot nat, allemaal snollen.

Plofkip

Joh laat Jada lekker dat vreemdgaan rocken. Zo rollen de Borsato’s nou eenmaal.

Spekpeter

Ze ziet eruit als ‘n minimarcootje … hopelijk gaat ze niet vreemd op het schoolplein zoals d’r vader