Entertainment

Sophie Hilbrand in tranen om Khalid Kasem: ‘Geweldige man’

Het programma 'Khalid en Sophie' is gisterenavond voor het eerst weer op televisie geweest sinds het gedoe rondom Khalid Kasem. Sophie Hilbrand vertelt met tranen in haar ogen over de huidige situatie rondom het onderzoek tegen Khalid en ziet hem graag terugkeren.

Onderzoek naar Khalid

Uit een artikel van het Algemeen Dagblad (AD), is gebleken dat Khalid Kasem een ambtenaar heeft omgekocht. Zelf ontkent hij overigens alle beschuldigingen van omkoping. Om het onderzoek tijd én de rust te geven dat het nodig heeft, is hij – tijdelijk – gestopt als presentator van ‘Khalid & Sophie’. Het onderzoek van de Rijksrecherche, de DJI en de Orde van Advocaten in het arrondissement Amsterdam, is momenteel nog in de oriënterende fase.

Royce de Vries heeft een nieuw artikel van het AD weten tegen te houden door een kort geding aan te spannen. Volgens Royce kon door het tweede artikel de veiligheid in gevaar komen. Hierdoor legde de rechter een publicatieverbod op. De hoofdredacteur van het AD, Rennie Rijpma, heeft laten weten in hoger beroep te gaan. “Met dit vonnis wordt op ongekende wijze ingegrepen in de persvrijheid. We bestuderen op welke wijze we het snelste in hoger beroep kunnen gaan.”

Sophie Hilbrand in tranen om Khalid Kasem: ‘Geweldige man’

Terwijl Khalid Kasem ‘verdacht’ wordt van een heftig vergrijp, het omkopen van een ambtenaar, huilt zijn collega Sophie Hilbrand op landelijke televisie. In de eerste uitzending zonder Khalid gaat Sophie namelijk aan het begin van de uitzending kort in op de gebeurtenis. “Khalid is er natuurlijk de komende tijd niet door een artikel dat is gepubliceerd in het AD. Dat wordt nu allemaal onderzocht, we kunnen vooral hopen op een goede afloop.”

Het programma oppakken zonder Khalid valt Sophie zwaar. “Dat Khalid er niet is, doet ook mij pijn.” Ook benoemt ze al te graag hoe men denkt over Khalid. “Het is geen makkelijke tijd, we kennen hem bij ‘Sophie & Khalid’ allemaal als een geweldige man en collega. We missen hem allemaal ook gewoon.” In de tussentijd neemt Jeroen Pauw de honneurs waar in plaats van Khalid. “We hopen dat Khalid hier weer te zien zal zijn en in de tussentijd zijn we natuurlijk dolgelukkig dat Jeroen Pauw ons hier uit de brand helpt.” Momenteel gaat het tweetal verder onder de naam; ‘Sophie en Jeroen’.

11 reacties

Cazim

En ja hoor Khalid moet en zal slagen bij de NPO. Ze zijn nu zijn imago al aan het bijpoetsen.

John

Je kunt aardig zijn en crimineel, Sophie doet alsof dat niet kan als grote deuger uit de grachtengordel van Amsterdam

Jeroen

Allochtoon, VWO, rechtenstudie, advocaat, tv presentator. Dan kunnen de Wokies deze zaak niet gebruiken. Eigenlijk tenenkrommend. Khalid is samen met zijn broer Mustafa al heel zijn leven crimineel, gaat ook al heel z’n leven om met criminelen. Hij en zijn broer waren alleen slim, konden goed leren. Waar de rest al vanaf dag 1 kansloos was.

Advocaat van de Duivel

In het laatste boek van Peter R/Royceke…het komt er op neer dat Gggalid Peter R uit zijn eigen kantoor heeft gewerkt, nadat hij de ”Nebil” ging bijstaan. De Nebil en zijn gehele familie hadden er een dagtaak aan om als afleider PeterR/John vd Heuvel en zijn advocaten team tegen elkaar uit te spelen. Khalid zit er tot onder zijn oksels in en zo niet verder. Peter R is het slachtoffer van zijn eigen hoogmoed geworden want die dacht dat Takki alles meende wat hij in ”de” brief zoals besproken aan de desk van Boulefart had geschreven. Het is 1 groot rattennest.

Vieze Joop

Het is gewoon een maffia presentator

Choco Prince

Vroeger wist men wel raad met zo’n figuur die met de vijand heult. Tegenwoordig krijgt zo’n type primetime zendtijd om een donker toneelstukje op te voeren, gefaciliteerd door onze overheid. Waar gaat dit heen lieve mensen?

Thomas

Geweldige man?
Die hoort in de bak!
Corrupt.
Bloed aan zijn handen.
Achterbaks.
Twee paspoorten / twee gezichten.
Hoe naïef kun je zijn om dit niet te zien??

Rob

Als het een blanke had geweest,was het een duivel.

Fapke viezeLouise

Hoe getalenteerd ook, vroeg of laat altijd gezeik met Marokkanen.

Musa

Begravenistoespraak van Peter R door Khalid: ”Wij zullen wel voor Royce zorgen” Wie zijn wij het klonk als een doodsbedreiging

Natnek

Wat een verrot hoofd heeft die oikofobe hilbrand