Uit eerste hand

Jankbericht van Soundos El Dinges

soundos

Als deze vrouw ergens beroemd om is moet toch wel gezegd worden dat ze de minst grappige cabaretier van het land is. En toch wordt ze overal uitgenodigd. Dat heeft er alles mee te maken dat het een Marokkaanse vrouw is. Want als een Nederlandse man zo weinig humor had mocht ie niet eens in de kantine op het Mediapark werken.

En nu heeft ze weer een jankverhaal. Want ondanks dat Soundos vanwege politieke correctheid haar positie te danken heeft ziet ze wel nog overal racisme en discriminatie in. En nu mag ze niet meedoen in een film omdat ze zwanger is. En dat maakt haar heel erg verdrietig. Ze is er zelfs kapot van.

Dat zullen de hormoontjes dan wel zijn, enorme aansteller. Als ze een dikke vent zoeken en Jan bellen, maar die is opeens 25 kilo afgevallen, dan krijgt ie de rol niet. Dat lijkt me logisch. Maar logica en Soundos gaan niet samen. “Als mannen vertellen dat ze vader worden, worden ze gefeliciteerd en als wij vertellen dat we moeder worden, worden we gestraft.”

Maar het wordt gekker. Ze begint ook het productiebedrijf aan te vallen. “En die twijfelachtige eer ligt bij modderfokking The Media Brothers. Gefeliciteerd 15 mannen en 3 vrouwen van dit vooruitstrevende bedrijf. Jullie hebben mijn hart gebroken tijdens een fase in mijn leven die prachtig en positief zou moeten zijn. Fok dit systeem. Tijd voor verandering in deze filmwereld!!!!!!!!” We kunnen wel stellen dat deze vrouw een beetje hysterisch is. Maar laat ik het nog een keer uitleggen. ZE ZOCHTEN GEEN ZWANGER WIJF VOOR DIE ROL!!!! Misschien dat ze het nu snapt.

Oh, ze gaat nog even door. “Ze kwamen zelfs met onzin dat ik niet bekend ben bij meiden tussen de 8 en 12 jaar. Say what? Juist die meiden beginnen te gillen en te trillen als ze mij zien omdat ze zo een fan zijn van MESKINA.” Wat is in godsnaam Meskina? En welke meiden tussen de 8 en 12 gaan gillen en trillen als ze deze troela zien? Ik ken er niet eentje die überhaupt weet wie deze huilstruik is. En om het nog erger te maken is ie er weer hoor. “Zwangerschapsdiscriminatie maakt mijn discriminatie kwartet compleet.” Nou, je krijgt ook kaart nummer 5: je bent knettergek.

https://www.instagram.com/p/CeQIBo4g-79/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties