Soundos: Als je mijn film niet leuk vindt heb je geen smaak

soundos

Soundos El Ahmadi doet een Dinootje en brengt binnenkort een eigen film uit. Waag het niet hem niet leuk te vinden!

El Ahmadi maakt zich geen zorgen over het oordeel van critici en recensenten over haar eerste bioscoopfilm Meskina, die zondag in première gaat in de Nederlandse bioscopen. En als je Meskina niet leuk vindt? “Dan ben je smaak- en reukloos,” zegt ze.

Onder meer Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar en Najib Amhali spelen in de film, waarin een Marokkaanse vrouw de hoofdrol vertolkt. Bilal Wahib heeft -uiteraard- ook een rol.

54 reacties op “Soundos: Als je mijn film niet leuk vindt heb je geen smaak

 1. De omhooggewerkte schoolmeester zegt:

  Soundos is de enige comedian (of wat zij ook pretendeert te zijn) waar nog nooit iemand om heeft hoeven lachen.
  Zoals ome Jan het zou zeggen: krijg jij lekker 3x de grieptyfus, Soundos.

  23
  5
 2. Bob zegt:

  Soundos blijkt ook cabaretier te zijn die over is weggestuurd omdat ze niet grappig is, dan heeft Nederland zeker ook geen gevoel voor humor..

  13
  0
 3. Nate Higgers zegt:

  Dus de cast van deze productie is geselecteerd op diversiteit. Nu hebben ze een allochtone pedofiel, een knuffelmarokkaan en een transformer bij elkaar gezet. Deze film laat ik aan mij voorbij gaan, hier ben ik niet woke genoeg voor. Fijne avond nog allemaal!

  31
  1
 4. Nosound zegt:

  Vond Soundos wel leuk eigenlijk. Alleen jammer dat ze richting de gekkies van BLM gaat en de slachtofferrol begint aan te nemen. Dit past haar niet.

  6
  7
  • Maarten zegt:

   Eens, ze leek zich te onttrekken van al dat woke en politiek correcte gedoe maar lijkt nu door geld toch die kant op te gaan. Zelfde geld voor Braboneger.

   9
   0
 5. Dennis de slettebel van ome John zegt:

  Is dat niet die muts die er op de tv achter kwam dat haar schoonouders getroffen waren door de watersnoodramp? Juist ja!

  4
  0
  • Pietje Bel zegt:

   Ondanks dat ik door de corona al 2 weken geen geur en smaak meer heb.

   Weet ik toch dat deze transformer niet smakelijk is om naar te kijken. En haar/zijn ‘humor’ maakt dit er niet beter op.

   3
   0
 6. Achmedje zegt:

  Deze meneer Soundos is niet grappig, was niet grappig en zal nooit grappig zijn. Typisch geval juiste afkomt, juiste geslacht en dan maar op de tv met al dat andere talentloze rechtopstaand kots uit de DWDD-stal.

  7
  0
 7. Maurice zegt:

  Ze rookt dus zware shag en is alles behalve grappig. Is een film die ik nogal racistisch vind omdat ik maar 2 blanken zag en de rest is import. Klopt blijkbaar Corona gehad, want smaak en reuk zijn weg en met haar op het scherm wil ik die klachten nog wel even houden

  3
  0
 8. Wim Middenscheiding zegt:

  Ik zou thuis haar alleen maar gehoorzamen en op tijd thuis zijn van een avondje klaverjassen met vrienden. Wat een klauwen heb dat wijf. Gelukkig kon ik zelf mijn huwelijk regelen. Ik ben voor een Aziatisch merk gegaan.

  0
  0
 9. Ronald McUrus zegt:

  Mensen, wanneer ik dit soort producties leuk ga vinden willen jullie dan zo vriendelijk zijn mij een kogel door de kop te jakkeren of overdosis Propanol (heeft ook bij Michael Jackson geholpen)

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.