Jan Versteegh: ‘Bekende Nederlandse vrouw wil een trio met mij’

Nee, geen clickbait. in de podcast ‘De Beste Smaak van Nederland‘ vertelt Jan versteegh: ‘Bekende Nederlandse vrouw wil een trio met mij’. Hij vertelt uitgebreid over een aparte ontmoeting met het BN’er mevrouwtje die gevraagd had om een seksuele ontmoeting… Om wie gaat het dan?

Uitnodiging voor een trio

Jan wilde gaan eten in een restaurant waar hij al een tijdje niet meer geweest was, omdat hij daar de vorige keer een aparte ontmoeting had meegemaakt. “Ik zit aan een tafeltje te eten met mijn vrouw Dieuwertje. Aan een ander tafeltje zat een zeer bekende Nederlandse vrouw, met haar partner. En bij het dessert komen ze bij ons aan tafel zitten.”

Oké, gezellig. Zou je denken. Maar de vrouw en partner kwamen met een bepaald doel aan tafel zitten. De partner opent met een bijzondere opmerking: “Jan, wij wilden jou nét vragen voor een trio… En wat denk je? Heb je ineens een relatie met haar!”

‘De bal ligt bij jullie, hè?’

Jan en Dieuwertje waren op dat moment niet in de stemming om eens even lekker met anderen van bil te gaan en besloten er daarom overheen te praten en het daar enigszins mee te negeren. Totdat het moment van betaling kwam en de partner de mysterieuze BN’er-vrouw de hints nog niet had begrepen en besloot door te pakken. Jan vervolgt: “Wij gingen betalen. Zij ook. En toen zei hij, dus haar partner, dag tegen mijn vrouw.” Oké, prima, maar dat is het zeker nog niet, hè? Nee, Jan gaat door: “Hij zoent haar op de mond, fluistert iets in haar oor. En toen had hij dus gezegd: ‘De bal ligt bij jullie, hè?’”

Het moet deze bekende vrouw zijn!

Op geen enkel moment noemt Jan een naam, omdat hij niet bekend wilt maken om welke bekende vrouw dit gaat. Juicechannel en haar volgers zijn er natuurlijk meteen bovenop gedoken en zijn tot de conclusie gekomen dat het Nikkie Plessen of Katja Schuurman moet zijn (omdat beiden een partner hebben die niet bekend is). “In die podcast zei Jan later nog dat hij eerst niet meer naar dat restaurant durfde, maar nu weer wel omdat ze nu uit elkaar zijn. Dan blijft Katja over”, aldus een volger van Juicechannel.

Wij zijn toch ook wel heel erg benieuwd geworden. Zou het om Katja Schuurman en haar ex-partner gaan? Het klinkt wel logisch, aangezien Katja ook wel echt een seksbeest is, natuurlijk.

17 reacties op “Jan Versteegh: ‘Bekende Nederlandse vrouw wil een trio met mij’

  • Interview Jan Roos zegt:

   ‘Waar heb ik allemaal spijt van in m’n leven?’ Ondanks het vroege uur neemt Jan een slok van zijn biertje en kijkt bedenkelijk. ‘Zoveel, maar voornamelijk de drank, de leugens, mijn schulden en het vreemdgaan op m’n ex en Joyce’.

   4
   9
 1. Anouk zegt:

  Jan Roos wilde mij en mijn vriendin gelijktijdig beffen. Ik kan gemakkelijk 2 damesreedten op mijn muil hebben. Ik ben immers een getrainde vreemdganger vertelde hij.

  4
  6
 2. Interview Jan Roos deel 2 zegt:

  Jan steekt nog een peuk op en vervolgt:’Het doel van RP was om in korte tijd zoveel mogelijk donaties te werven, maar ik wil m’n leven beteren, sinds kort volg ik een bijbelstudie en wil een nieuw, integer format lanceren; bijbelpraat.’

  5
  6
 3. Jan Gordelroos zegt:

  Ik zat gisteravond met m’n broek op de enkels en de piem in de linkerhand naar Expeditie Robinson te kijken. Want Jan en Dennis zeggen dat Juultje Tieleman zo’n lekker wijf is. Wat blijkt? Drilbenen en dikke enkels. Wat een kut avond.

  7
  2
 4. Jan Emoticon Roos 🤮 zegt:

  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮👎👎👎👎👎🤮🤮🤮🐷🐷🐷🐷🐷🍺🍺🍺🍺🍺🍺🤮🤮

  3
  5
 5. Floris Weyers zegt:

  Jan Roos de maat is vol. Ga je nog merken dan smerige vreemdganger. Dat je een driedubbele hartvervetting krijgt goorlap vreemdganger viezerik.

  2
  6
  • 🏳️‍🌈040/Hans Worst/Hansie/Jimbo/Jimmy🏳️‍🌈 zegt:

   Jan, ons moeder mag niet weten dat ik op mannen val, maar kom een keer lekker naar Eindhoven, zuig ik je helemaal leeg en niet zoals Joyce, gewoon lekker zonden tanden 😛

   2
   2
 6. Sophie Herr Mans zegt:

  Trio’s, er zijn dagen dag ik het niet doe. Dubbeldrank was altijd al mijn lievelingsdrankje en ik vind het heerlijk als mijn graten worden volgespoten terwijl ik jankend de boel bijelkaar jank. Natuurlijk ook altijd een dubbeldildo in die grote tas.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.