Katja Schuurman lust er wel pap van

Katja-Schuurman

Dat deze seksverslaafde weer op zoek is naar een beurt is ongeveer net zo verrassend als Jan die weer tien kilo aangekomen is, niet dus. Maar dit keer gaat het over een vrij jong exemplaar.

Ze ziet er uit alsof ze het erg warm heeft en dat snappen we wel als je zo kacheltje lam bent. “MaG iK alSjEbLiEfT mEt EeN vAn JuLlIe Op De FoTo?”, aldus Katja tegen een jonge bink.

30 reacties op “Katja Schuurman lust er wel pap van

 1. Ronaldo zegt:

  Dronken en geil, prima combinatie hoef je ze ook niet door twee vrienden te laten vast houden als je ze probeert te zwanger te maken in het fietsenhok.

  5
  14
    • Rik de meester zegt:

     O heerlijk z’n bruine muts, even lekker een uurtje tekeer gaan als een wilde baviaan. En vaak zijn ze toch in dienst van je en kunnen ze veder met schoonmaken als je klaar bent.

     9
     2
 2. Bradley zegt:

  Ik heb Jan gisteren anaal verwend. Kreeg 50 euro voor 3 minuten kirrend geknor en zuchten ooh lekker ga door
  Jammer van die vieze dranklucht uit zijn bek

  5
  15
 3. Janus rozet die bolle uit Bergen zegt:

  Bier
  Dol op bier
  Wil elke dag bier
  Liters bier
  Van flesje of fust naar mijn biggenmuil
  5 euro
  Betaal 5 euro
  Groetjes
  Jan de nietsnut bedelaar

  1
  9
 4. Niet goed ofzo?! zegt:

  Zijn die gasten niet goed ofzo?! Een knappe BN’er die zich aanbied, en die in tegenstelling tot die influencers wel over enige inhoud beschikt.

  😲

  4
  0
 5. Katja snoep zegt:

  Tis ook best lastig een ongemakkelijk als jonge kerel, als daar ineens een manische, hyper, en aangeschoten? Katja zich aandient. Dat verwacht je niet.

  1
  0
 6. Anti Alles zegt:

  Katja heeft er al zoveel lullen ingehad, vrijwel niemand raakt de kantjes nog bij haar. Uit eerste hand gehoord, dat het lijkt of je staat te boemerangen in een weiland.

  5
  0
 7. Henkjan zegt:

  Heb het te doen met Katja. Volgens mij is het echt een hele lieve dame. Maarja die psychische aandoening. Mijn ex had vergelijkbare problemen. Hoe knap, lief en goede voornemens ze ook had en heeft. Er valt gewoon niet mee samen te leven.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.