Een hoop gekanker met Jan Versteegh

Jantje Versteegh dacht een leuk filmpje te maken voor de fans van Lingo (bestaan die echt?). Terwijl hij in de Alpen een kletspraatje staat te houden is iemand op de achtergrond duidelijk niet tevreden over iets. Hij gebruikt het woord kanker vaker dan een oncoloog in het Erasmus Ziekenhuis.

Wat wel grappig is dat de voormalige gymleraar het verhaaltje inclusief gescheld op zijn Insta pleurt.

9 reacties op “Een hoop gekanker met Jan Versteegh

 1. Robbie zegt:

  Tja las op Insta dat er op de achtergrond geld werd ingezameld tegen die vreselijke ziekte. Maarja ff eerlijk ik hoor die gast toch echt agressief nog agressiever dan de ziekte zelf vuile k… zeggen en hij gaat ook gewoon door met schelden. Denk dat er gewoon iemand niet heel blij was daar…………

  7
  2
 2. Gilly bates zegt:

  Best Jan,
  Una momento dado, de zin van cruyff die je zo vaak gebruikt ,betekent niet ‘wacht eens even’ zoals jij hem vaak gebruikt. Cruyff verzon deze spaanse zin om ‘op een gegeven moment’ in het spaans te zeggen.

  6
  3
 3. Bond tegen het vloeken zegt:

  Jan Roos daarentegen is de grootste hypocriete smeerlap.
  Het bolle volgevroten alcoholvarken scheldt aan een stuk door in de uitzendingen al schreeuwend met rood aanlopende plofkop.

  0
  16
 4. Blind konijn zegt:

  Lingo is toch dat spel van die vreselijk eigenwijze lopende gehandicapte die niet begrijpt dat je als gehandicapte in een rolstoel moet te gaan zitten of doet die Jan de behanger dat nu weer?

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.