Televisie

Jan Roos gaat optreden met Anita Meyer

Jan Roos gaat optreden met Anita Meyer

Jan Roos gaat optreden met Anita Meyer. Althans… Als jullie ons helpen. We hebben jullie hulp nog eens hard nodig! Help en zorg ervoor dat Jan Roos straks op Radio 538 te horen is in een duet van ‘Why Tell Me Why’ met Anita Meyer! We zagen een kans en grepen die met beide handen vast. Mooier wordt het niet.

De winst is voor de hoogste bieder

Het welbekende radiostation Radio 538 heeft een veiling online gezet waarbij de hoogste bieder een duet mag zingen met Anita Meyer. Het opgehaalde geld gaat dan naar het Prinses Máxima Centrum. Wij zien mogelijkheden.

Radio 538 is onderdeel van Talpa; een van de vele mediatenten waar Jan Roos en Dennis Schouten niet meer welkom zijn. Daarnaast is Anita Meyer de moeder van de advocate van Famke Louise en heeft daarom ook al een hekel aan Jan en Dennis. Jullie begrijpen ook wel waar wij heen willen, hè?

Jan Roos gaat optreden met Anita Meyer

Wat een kans! Op deze manier moet niet alleen Talpa ons binnenlaten en Anita Meyer met Jan Roos zingen, we steunen er ook nog eens een goed doel mee! Doneer nu een paar centjes en we krijgen het samen voor elkaar dat Jan Roos en Anita Meyer straks een prachtig duet met elkaar mogen zingen op de radio van het mediabedrijf dat ons haat. Mooier kan het niet worden!

Why Tell Me Why Not?

Help ons! Want wie wil Jan Roos nou niet ‘Why Tell Me Why’ horen zingen met Anita Meyer op Radio 538? Prachtig! Waarom zou je niet even een paar centjes doneren voor zoiets moois?

DONEER HIER EN HELP JAN ROOS AAN EEN DUET MET ANITA MEYER

[sc name=”instagram_missie538″][/sc]

Nog geen reacties