Jan is viezerik, schootmeisje spreekt!

Je kon er natuurlijk op wachten, want de zure huttenclub is er altijd als de kippen bij als ze kwaad kunnen spreken over onze Janneman. Wat heeft die boef nu weer gedaan? Hij is een smerige aanrander en viezerik.

Om je helemaal dood te lachen heeft iemand van de Facebook-pagina ‘Vluchtelingen en asielzoekers welkom in Nederland’ het volgende gepost:

Nu snap ik wel dat het niveau van mensen die vluchtelingen en asielzoekers als twee verschillende groepen zien niet bijster hoog is, maar de triestheid druipt er vanaf. De poorten open willen zetten voor alles en nog wat uit gebieden waar vrouwen niets tot weinig waard zijn, maar een toneelstukje van Sinterklaas als MeToo aanmerken. Oh, dames van de onwelriekende gleuvenbrigade, hier spreekt het schootmeisje zelf.

66 reacties op “Jan is viezerik, schootmeisje spreekt!

 1. Teuntje zegt:

  Bah vieze zeikerds altijd moeten ze wat te janken hebben! ze vond het gezellig en leuk! dat zegt ze zelf en ik heb echt nix raars gezin hoor het was gewoon lachen, dus gewoon kappen stelletje mierenneu kerts~~

  51
  0
 2. Peppie zegt:

  We weten allemaal dat het idioten zijn die mee willen liften op het succes van Jan en Dennis. Waar ik me aan stoor is dat Jan en Dennis zich moeten verdedigen tegen dit soort lui. Niemand hoeft bewijs te hebben dat het allemaal satire is, die woke mensen moeten zich kapot schamen hoe ze iedereen tegen elkaar opzetten.
  – de Pep heeft gesproken –

  41
  1
 3. И. Иødrøg zegt:

  Die titel alleen al 😂 “Vluchtelingen en asielzoekers welkom in Nederland”. Dan weet je dat het goed mis is, dat je dus met een paar linkse wijven met veel schaamhaar te maken hebt. Heftig geëmancipeerd. Tegen de man, vooral blanke mannen. Of wit, wat ik weiger te zeggen.

  Ze kunnen van mij allemaal de tarring krijgen! En wie zijn die wijven om te bepalen dat vluchtelingen en asielzoekers welkom zijn in Nederland!? Daar gaat de politiek over potjandriedubbeltjes. En met die huidige politiek ben ik het flink oneens.

  Wat mij betreft komt er niemand meer in. Opvang in de regio. Als in België of Duitsland de pleuris uitbreekt, dan wil ik ze best helpen. Net zoals we veel Belgen hebben geholpen vlak na WO2. Die gingen daarna in grote getale ook weer terug overigens.

  Hoogwaardige immigratie naar Australisch model is wat mij betreft meer dan welkom. Maar dan wel voor heel de EU.

  Heerlijk dat onze Jan de anti-feminist is. Derde golf dan, met die eerste was en is niets mis.

  Hier spreekt een boze witte man, dat mag duidelijk zijn.

  77
  8
     • И. Иødrøg zegt:

      “Geloofdt wat gij wenst te geloven” – ik ben de Soera even kwijt, maar hij staat in het Heilig Schrift.

      13
      2
     • Stef Blok zegt:

      Mij zelfs een aanzienlijk aantal dislikes gegeven met die extra ip adressen. Maar luister maat, als je door de moderators gebanned wordt is het dan niet duidelijk genoeg dat je moet oprotten?

      3
      12
     • И. Иødrøg zegt:

      Ik vrees voor jou dat de dislikes en likes écht zijn.

      Hé vertel. Wat ben jij nu aan het doen?

      Is het al weekend? Voor mij maakt ’t niet zoveel uit, altijd weekend helaas. Zit fors in de NOW en TVL.

      10
      3
     • Piet zegt:

      Hij trolt hier al weken en hij klooit met ip-adressen. Daarmee kan hij 40 keer opnieuw (want teveel tijd) inloggen en zichzelf een like geven. Een half verstaander heeft aan een goed woord genoeg: als hij dit niet zou doen dan zou het opvallen dat hij elke dag de meeste dislikes heeft verzameld.
      En dan blijkt maar eens en temeier dat het een zielig kneusje is dat moet betalen voor zijn geneugten want niemand wil hem.

      4
      10
     • И. Иødrøg zegt:

      Piet, TF, Stef Blok en die andere Stef. Ben even z’n naam kwijt, maar doet dat er toe? Jullie zijn één. Terwijl ik er juist voor uit kom И. Иødrøg te zijn. Ik heb maar één nick. Ik vind je ook nog goed ook, dat dan wel weer gezegd. Probleem is dat ik altijd het laatste woord moet hebben. Dat is een kwaaltje, waar ik goed mee kan leven. Inmiddels.

      10
      2
     • И. Иødrøg zegt:

      Heb helaas een hele verbouwing moeten voldoen uit de TVL. Maar m’n woning is weer netjes. Mooie airco’s hangen aan de muur, via RVO subsidie ook. In elk vertrek. Lekker koel in de zomer, warm in de winter. Alleen zo ongelooflijk veel tijd over. Af en toe neuk ik een vrouwtje. Maar experimenteer ook af en toe, met een transgender bijvoorbeeld. Die kunnen goed pijpen. Als een asielzoeker 10K pakt, dan mag ik zeker wel 100K toch?

      7
      2
     • Stef Blok zegt:

      Ik ben geen van die voorafgaande personen. Maar zonder jouw betekenisloze riedel te lezen, je snapt echt niet dat je moet oprotten als je een ban krijgt? En dan niet verder gaan onder een andere naam.

      3
      7
     • И. Иødrøg zegt:

      Hé Stef. Hoe denk jij over heaumeauseks? Zelf ben ik niet in de Heer, jij wel? Lijkt me weleens lekker om te proberen. En dan niet alleen pijpen, want dat spelletje ken ik al. Heb ik meermalen geprobeerd in A’dam, bij die kamertjes met blauwe lampen. Die takkestad. Jouw naam klinkt wel lekker… Dus wil het graag eens met je proberen.

      7
      2
     • И. Иødrøg zegt:

      Stef. Jij hebt het moeilijk he? Zit je in een TOZO’tje? Heb je daarom zoveel tijd? Kijk, ik ben ondernemer. Ik verdien grof geld en hoef zelf niet zoveel te doen. Helaas misschien. De ene BV nu wat minder, maar dat vangt de staat nu op. Nu hoor ik je vragen, of ik daar trots op ben. Ik heb de afgelopen 10 jaar misschien wel 3 miljoen aan BTW afdrachten voldaan. En dan vergeet ik de VPB.

      Ik neuk een beetje, manage m’n bedrijven. Maar alles wel 18+… Want dat snap ik niet. Heb je al het geld van de wereld en ga je meisjes neuken die net geen 18 zijn. Dat is om problemen vragen. Dat risico ga ik uit de weg.

      6
      2
     • Stef Blok zegt:

      Geef even antwoord dan? waarom denk je dat niet moet oprotten na een ban? Als je even eerlijk bent dan ben je welkom hier in Tilburg om een partij goed te rimmen.

      3
      5
     • И. Иødrøg zegt:

      In alle eerlijkheid. Ik voel me verheven, ook een ban ga ik niet uit de weg. Als zij me willen bannen, dan kom ik even hard terug. Scheelt als je ook een onderneming in de IT hebt, laten we het zo maar zeggen.

      Maar nu terzake. Zo’n rimjob zie ik wel zitten. Wil je je van tevoren scheren? Rimmen en pijpen doe ik kosteloos.

      7
      1
     • Stef Blok zegt:

      Goed om te horen Neukgenot! buiten dat ik benieuwd ben naar jouw antwoord op voorgaande vraag wil ik graag aangeven dat jouw ondernemers verhalen mij niet heel veel boeien. En gezien je heel erg geïnteresseerd lijkt te zijn in mijn dagelijkse bezigheid; ik werk als jurist voor de staat:)

      7
      1
     • И. Иødrøg zegt:

      Daarnaast, ik heb de likes nu evenredig weten te verdelen… Eén like voor jou en één like voor mij. Zo ben ik dan ook wel weer. Wist niet dat je in Tilburg woont. Heb daar ook een bedrijfje vlakbij, dus ik kom er regelmatig. Zelf ben ik woonachtig in Groningen. Hier houden we buitenlanders nog buiten de deur. Jij bent geen buitenlander toch?

      Ps. Ik wil eigenlijk niet wachten tot de fanclubdag. Die is binnenkort ook toch? Heb ik thans vernomen.

      5
      1
     • И. Иødrøg zegt:

      Ooh da’s fijn dat je als jurist voor de Staat werkt. Ik doe namelijk alles conform wet en regelgeving. Jullie krijgen ook een accountantsproduct, zoals de RVO dat zo mooi omschrijft. He zeg, heb je ook politieke invloed? Dan zou ik je willen verzoeken iets minder ruimhartig te zijn. Zoals Rutte dat aangaf Tijdens de persconferentie, weet je nog?

      Over dat scheren. Dat wil ik best doen. Mag ik je dan vastbinden en je ballen een Italian shave geven? Kan wat bloederig zijn, maar daar kun jij wel tegen toch? Stouterd.

      6
      0
     • И. Иødrøg zegt:

      Potjandorie wat heb ik zin in je. Wat zeg je zelf? Eerst op anal training bij Wet Denise of die dikke 10 ponder van mij direct in het juiste gaatje?

      6
      0
     • Stef Blok zegt:

      Luister neukgenot, als je praatjes hebt dan kom je ze ook maar waar. Scheren, harsen of het er af slaan met een zweep is wat mij betreft allemaal prima.

      3
      3
     • И. Иødrøg zegt:

      Ben super geil nu. En dat en plein public. Zelfs Dennis kan dat uitspreken. Ik doe het in volledige openbaarheid, want ik zeg zelf: ik ben toch geen Marco?

      Stuur je adres maar door. Ik kom nu nog, heb slechts een paar wijntjes op. Goede welteverstaan. Ik durf te rijden!

      7
      0
     • И. Иødrøg zegt:

      En nu verlaat je mij al. Was pas net begonnen met de gekke geile praat. Hier zit ik dan met m’n dikke pik, te wachten op jouw adresje. De 12 cilinder staat te ronken, de standkachel aan. Neukgenot is niet van de kou namelijk. Alles weer voor niets. Had een duur flesje mee willen nemen, maar die zal ik alleen opdrinken. He wacht. Ik zet een muziekje van Borsato op, even om te voelen dat ik leef. Morgen maar weer een weijfie. Van 18+ welteverstaan. Ik wens u allen een fijne nacht.

      4
      1
     • Stef Blok zegt:

      Tilburg is ver voor je op dit moment en ik ben wel meer op zoek naar romantiek op een platform als dat. 18 was ik inmiddels al bijna 13 jaar geleden, is dat erg?

      1
      2
     • И. Иødrøg zegt:

      Oh, neehhh dan weiger ik. Ik hou van jonge pik. Voor mij is 18 nog maar 8 jaar geleden. Begrijp je wel? Ik neuk alles wat los en vast zit, mits ze (of hij, het, hen) zo rond de 18 tot 22 is. Eigenlijk als ik eerlijk ben vind ik 22 al te oud.

      4
      0
     • И. Иødrøg zegt:

      Ja, het liefst zo rond de 18. Welteverstaan. Je begrijpt mijn punt, dat is al heel wat. Velen niet… Die denken dat als je weijfie neukt die 8 jaar jonger is, dat dat fout is. Feitelijk mag het jonger, vanaf een jaar of 16 zeg maar. Wettelijk is dat toegestaan met wederzijdse instemming. Maar Neukgenot doet dat niet. Neukgenot zoekt geen grens op.

      3
      0
     • И. Иødrøg zegt:

      Kijk. Stef. Zeg. Nou. Zelf.

      Het verschil tussen een kutje van 16 of 18, wat stelt dat nou voor? Niet veel zou je zeggen. Toch? En zo is het! Daarom kies ik voor het kutje van 18+.

      Naar het schijnt hebben vrouwen van beneden de 16 niet eens vrouwelijke ‘onderdelen’. Althans, als ik Dennis mag geloven. En ik geloof hem. Dus dat geloof ik dan maar. Ik ga puur op de content af van RoddelPraat however. Even zo’n vervelende Engelse term er tussendoor. Cool zijn, dat wil ik.

      Wat kan ik anders doen?

      5
      0
     • И. Иødrøg zegt:

      Neukgenot gaat lekker slapen. Zo rond de 57 likes is mooi toch? Wie haalt dat nou nog tegenwoordig. Op de sociale media. Laat de hele woke-wereld de t-e-r-i-n-g krijgen. Of tarring zoals ik dat zelf graag zeg.

      Op naar nieuwe berichtjes van Jan. Laat die hele woke wereld kaput gaan, zure kutten. Daar wil ik mijn ergernis wel over uitspreken. Dikke wijven, met feministische gedachten. Daar heeft Neukgenot een hekel aan. En wat zijn ze vies. Ongewassen kutten met veel schaamhaar. Okselhaar niet eens meegenomen in mijn betoog. Laten we het rein houden, ook mijn betoog.

      U leest het goed. Dit is een boze witte man. Eentje die niet over zich heen laat lopen.

      Conform laatste editie Dikke Van Dale:

      Blank: blank – bijvoeglijk naamwoord 1. ongekleurd of ongeverfd ♢ de bank is van blank hout 1.

      En verdikkeme. Ben ik wit? Nee. Mijn huis is blank, als gevolg van gebrek aan pigment. En daar ben ik trots op. Maar. Mede. Daarom. Is. Het. Ook. Terecht. Dat. Mensen. Van. Kleur. Kleurlingen. Worden. Genoemd. Mensen, blijf bij de feiten.

      Neukgenot is boos en moet even tot rust komen, zo blijkt wel uit bovenstaande. Morgen weer nieuwe berichten van ondergetekende. Ik wens u allen een fijne nacht toe.

      5
      1
 4. Achmed Balib zegt:

  Ik was ook ooit een asielzoeker. Mijn Nederlands is nog steeds niet perfect. Maar ik kijk onder andere roddelpraat om mijn Nederlandse taal te verbeteren. Maar wat heeft deze te maken met asielzoekers? Waarom in een FB groep van asielzoekers? Sommige mensen zijn alleen maar boos om boos te zijn.

  27
  2
  • Renate Grando zegt:

   Precies Achmed.
   Wen er maar aan, en samen met de Sylvana Simons brigade vormen zij het front van de mensen met lange tenen.

   Ook Hollandse mensen snappen niet hoe je dit kunt koppelen aan asielzoekers, het slaat echt nergens op.
   En als je de reactie van deze dame ziet dan is deze enige die ergens last van heeft die ene FB-activist.
   En haar kwaal is plaatsvervangende schaamte dan wel jaloersigheid.

   In elk geval niks om je druk over te maken. Rare mensen, die facebookwappies

   22
   1
  • Fitz Gerwitz zegt:

   ” Sommige mensen zijn alleen maar boos om boos te zijn”

   Bingo! Terpetijnpisserige berepszeikers, duidde een zekere cabaretier ze ooit.

   2
   0
     • И. Иødrøg zegt:

      Best een aardige cover, Wim Sonneveld blijft echter onovertroffen. Nee, dit kan ik eigenlijk niet zeggen. Doet hem geen eer aan. De heer Sonneveld heb ik het dan over. Doe maar een duimpje omlaag.

      5
      4
     • TF zegt:

      Je kan ook je bek houden toch?
      In welke agenda staat dat je over Wim Sonneveld moet gaan oreren?

      Ik stel voor dat je dit soort gekwebbel op Facebook neerzet.

      En nog wat.
      Het is niet oké om zelf te reageren op dingen die jij post.
      Nøgdrøg en Batsbak en Weesie, allen ontsproten uit jouw eigen zieke brein.

      Doe het niet.
      Hou het lekker bij je.
      Het is overbodig.

      Het ging een paar uurtjes goed en nu ontspoor je weer.
      Ben je nou echt zo zielig dat je helemaal niemand hebt om de avond mee door te brengen? niemand in je leven?

      En geen greintje eigenwaarde overgehouden om te beseffen dat Dennis en Jan ondernemers zijn die jij op een afschuwelijke manier hun broodwinning ontzegt met je getrol?

      Denk daar maar es over na, en vraag allah om de kracht voor de schizofrenen en de homeausuelen. Misschien ben je morgen genezen.

      5
      2
     • И. Иødrøg zegt:

      Pot-jan-drie-dubbeltjes-nog-an-toe, ik begon je net te missen. Je vindt mij niet leuk, maar dat doet er eigenlijk niet zoveel toe. Jouw berichtjes zijn vilein en je hebt een opmerkelijk vocabulaire. Daar doe jij ongetwijfeld iets professioneels mee. Je lijkt vrij naturel, anders kun je niet zo snel en scherp reageren. Alle haat heb ik met het grootste genoegen nog eens tot mij genomen.

      7
      5
 5. M*rco Bors*to zegt:

  Als een vrouw vrijwillig bij Jan op schoot komt zitten, al niet kan. Wat vinden ze dan van iemand die samenwerkt met WarChild, maar ook aan kinderen zit? Alsof die kinderen uit oorlogsgebieden nog niet genoeg trauma’s hebben.

  9
  0
 6. Robbie zegt:

  Het meisje betasten??? Godverdomme hee wat een kl00tjesvolk, kan het misschien niet zo zijn dat voor een camera zitten het ongemakkelijk maakt?? Heb dat ook haat eigenlijk camera’s en over betasten, zelfs Jan vond het gewoon moeilijk om een tik op haar billen te geven. Waar praten die wokies over??? Maarja het is al gezegd ‘vluchtelingen welkom..’ ga toch weg man imbecielen…….

  6
  0
 7. Realist zegt:

  Als deze meid bij mij op schoot had gezeten dan had ze een hele andere kleur staf in haar handen gehad.
  Snap best dat Jan daar zit met een dikke bloedlul, dan gaat zo’n witte jurk toch al snel bol staan.

  5
  0
 8. Fritsie zegt:

  Wat een nuffige bimbo zag, maar was te verwachten dat het een bekende van voorvochtkindje Dennis was, die laaggeschoolde types trekken elkaar aan

  4
  4
 9. Rutger Castricum zegt:

  Toch blijft Jan een viezerik. Die smerige blik en dat handtastelijke. Gewoon een goorlap. Is hij altijd al geweest, maar verder gaat hij ook niet, dus ik stoor me er niet aan. Beetje overdreven die facebook post.

  6
  5
 10. vluchtelingen&asielzoekers welkom in Nederland Facebook zegt:

  Jullie moeten je muil houden. wij de anti fascisten pakken seksisme en erger keihard aan.
  Geen plaats voor seksisten en erger in onze multiculturele samenleving waarin we tolerantie en respect voor elkaar moeten tonen.

  1
  16
 11. Pomper zegt:

  Voor de veiligheid van het meisje zal ik haar niet op schoot nemen. Dat zou een alternatieve coronaprik worden waar ze moeilijk van gaat zitten.

  6
  1
 12. Mabel wist de shit zegt:

  Vreselijke mensen, die niet eens weten wat discrimineren en seksisme is. Ga lekker achter de vuilniswagen lopen met je feministisch gezeik, zet in je thuisland zo’n grote bek op als hier in Nederland en kom dan maar terug met je gelul over seksisme. Dit is gewoon leuke tv, het zou op NPO moeten komen dan krijgen ze wat meer kijkcijfertjes die zieltjes. Over 2 jaar kijkt er niemand meer naar die shit zenders. Je moet je eens voorstellen dat er nu op tv een Sjef van Oekel zou zijn, ze zouden hem van het hoogste flatgebouw gooien.

  6
  1
 13. Rp zegt:

  Kei goed jongens ik had dit door gemaild ben trots dat we dat vuil eens aanpakken het was namelijk niet de eerste keer dat ze roddelpraat in een slecht dag licht proberen te zetten

  2
  0
 14. De Ketjap Postbode zegt:

  Ben absoluut geen wappie en ook niet woke. Maar moet bekennen dat ik hier wel redelijk ongemakkelijk van werd. Of ze het nou oké vond of niet, dat wisten wij als kijker van te voren niet.

  1
  2
  • Fitz Gerwitz zegt:

   Zo’n uitzending is niet live. Die wordt ge-edit voordat hij gepost wordt. Als er iets onwelvalligs plaats zou hebben gevonde, was dat niet in de uitzending terecht gekomen.
   Dat je er persoonlijk niet zo goed mee om kon gaan, tsja, dat is toch echt een probleem dat aan jou kant zit en niet aan de kant van RP. Zo hebben we allemaal wel wat. Persoonlijk kan ik erg slecht tegen een Dolf Jansen en een Claudia de Brei. Krijg ik braakneigingen van. Dus kijk ik daar niet naar.

   3
   0
 15. Bunnik zegt:

  Topwijf! Laat die woke linkse zeikerds maar lekker janken. Die zeuren ook als een blank persoon een kimono draagt of een indianentooi. Alles is racisme, seksisme, culturele toeëigening of aanranding. Sensitieve, onhumoristische bende. Laat ze zich liever druk maken over marco borsato.

  3
  0
 16. Rico zegt:

  Ik moet zeggen dat ik tijdens de uitzending haar niet zo knap vond maar in het laatste filmpje ziet ze er beter uit. Ach, wat maakt het uit. Dennis stelt toch alles op lichaamstemperatuur 3 minuten teleur.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.