Roddels & Scoops

Yvonne Coldeweijer claimt Roddelpraat scoop

JAN ROOS DOET AANGIFTE TEGEN YVONNE COLDEWEIJER Ruzie Yvonne Coldeweijer en Fawry loopt uit de hand Dit doet pijn, Yvonne Coldeweijer Yv Cold klaar met RTL Boulevard en Fawry vuile luis | Roddelpraat

Dat die smerige jatmozen van een RUMAG de dag na ons met hetzelfde verhaal kwamen aankakken zonder ons te noemen is begrijpelijk. Dat is hun verdienmodel, shit van anderen stelen. Maar nu komt die huilstruik van een Yvonne Coldeweijer aankakken met dat ze het fijn vindt dat ze heeft kunnen bijdragen aan het “aan het licht brengen van een jarenlange doofpot”. Mijn hemel, dat deed ze nou juist niet.

Want als de vrouw, die zichzelf Alberta Verlinde noemt, iets niet deed was het verhaal brengen. Wat zeg ik, ze heeft zelfs nog gezegd dat ze blij is dat wij het deden. En dan nu opeens dit: “Ik vind het een fijn gevoel dat John (van de Heuvel) ermee bezig is en dat eventueel bij heb kunnen dragen aan het momentum van het aan het licht brengen van zo’n jarenlange doofpot.”

Dat John van de Heuvel ermee bezig is komt ook van ons. En ze heeft werkelijk niets bijgedragen behalve een soort lulverhaal waarom ze het niet eerder heeft verteld. Daarnaast liegt ze ook nog eens dat ze in contact staat met een slachtoffer, want die ontkent dat. Ze is dus gewoon wie ze is, een oplichter.

Nog geen reacties