Televisie

Jan Dijkgraaf sloopt Rachel Hazes: ‘aandachtsjunk’

Jan Dijkgraaf sloopt Rachel Hazes aandachtsjunk

Jan Dijkgraaf sloopt Rachel Hazes. Voor ‘Briefje van Jan’ schrijft hij een stuk gericht aan Rachel aka de gecremeerde kroket. Hij heeft geen goed woord voor haar over en Yvonne Coldeweijer kan daar goed om lachen.

Jan Dijkgraaf sloopt Rachel Hazes

Onze vriend Jan Dijkgraaf sloopt Rachel Hazes en schreef vanochtend een stuk gericht aan Rachel Hazes. Hij heeft hier weinig tot geen positieve woorden voor haar over. Hij noemt haar een narcist, een lijkenpikker, een aandachtsjunk en zelfs een sletje.

Golddigger

Zelfs voor de ouders van Roggel heeft hij wat woorden: “Het slagersechtpaar Van Galen beschikte over voldoende zakelijk inzicht om in te schatten dat een carrière als ‘vrouw van André Hazes’ een stuk lucratiever voor hun jongste dochter was dan een baantje achter de toonbank in de slagerij.” Je kan onmogelijk zeggen dat Jan hier geen gelijk in heeft.

‘Ontaarde moeder’

Na alle benamingen die Jan haar eerder al gaf, komt nu ook ‘ontaarde moeder’ aan bod. Guido den Aantrekker zei ooit dat Rachel haar benen zou geven voor haar kinderen. Toch gaan er veel dingen tussen haar en de kinderen niet helemaal goed. “Maar voor zover we uw relatie met uw bloedjes André jr. en Roxeanne kunnen volgen via de bladen, de kranten, de showbizzrubrieken op tv, de websites, Instagram en ‘de rol’ van de rechtbank spat de liefde er niet altijd vanaf.”

Het actuele dieptepunt

Jan Dijkgraaf sloopt Rachel Hazes en het ‘actuele dieptepunt’ was volgens Jan toch echt wel het feit dat haar dochter nu een rechtszaak tegen haar aanspant vanwege de nalatenschap van André Hazes senior. Dat noemden wij eerder ook al triest, want het is wel heel erg treurig als dochter en moeder tegenover elkaar moeten staan voor de erfenis van de vader die al honderd jaar dood is.

Gecremeerde kroket

“U eiste gisteren bij de Amsterdamse rechtbank dat Yvonne Coldeweijer van rechtswege werd verboden om u een ‘gecremeerde kroket’ te noemen.” Aangezien Jan niet wist wat een gecremeerde kroket in moest houden, liep hij naar zijn vrouw om uitleg aan haar te vragen.

“Thea, weet jij wat ze bedoelen als ze zeggen dat iemand een ‘gecremeerde kroket’ is?”

“Dan is die persoon héél bruin, belachelijk bruin…”

“Check!”

“…keihard van buiten…”

“Check!”

“…en leeg van binnen.”

“Check!”

“Over wie zeggen ze dat?”

“Rachel Hazes.”

“Als ik zeg dat ‘gecremeerde kroket’ dan wel een goeie omschrijving is, ga je dat morgen zeker in je ‘Briefje van Jan’ zetten?”

“Uiteraard!”

“Dan hou ik me stil.”

Een wijze vrouw

Jan Dijkgraaf sloopt Rachel Hazes en sluit het stuk af met: “Ik heb zo’n wijze vrouw! Dat had ik André ook wel gegund, een wijze vrouw.” Mooi stuk, Jan. We kunnen je alleen maar honderd procent gelijk geven. Alle benamingen die Jan aan Rachel had toegewezen zijn kloppend. ‘Een wijze vrouw’ is inderdaad geen term die je haar zou toewijzen.

Nog geen reacties