Televisie

Ronnie Flex slachtoffer van gewapende overval

Ronnie Flex slachtoffer van gewapende overval

Ronnie Flex slachtoffer van gewapende overval. Dat bericht deelt Juicechannel op hun kanaal. Twee mannen hebben hem gewapend overvallen om sieraden te stelen. Hoe triest wil je het hebben?

Verontrustende berichten

Gisteren schreef Juicechannel op hun kanaal over de nieuwsberichten die ze hadden ontvangen: Ronnie Flex slachtoffer van gewapende overval. “Wij hebben vanochtend verontrustende berichten ontvangen dat Ronnie Flex gisteravond voor zijn huis is overvallen. Volgens onze bronnen hebben de daders ook buit gemaakt en loopt er op dit moment een politieonderzoek.”

Ronnie Flex slachtoffer van gewapende overval

Volgens online artikelen wordt er ook gesproken over een dreiging met een vuurwapen. “Twee mannen dreigden met een vuurwapen en eisten waardevolle spullen van het slachtoffer. Ze gingen er met een aantal sieraden vandoor op een scooter”, meldt Nieuws op Beeld. “Volgens onze bronnen is er verder geen geweld gebruikt en heeft Ronnie Flex zich niet verweerd”, legt Juicechannel verder uit. Hoe die bron dat weet is onbekend.

Niet het jaar van Ronnie

Die arme rapper Ronnie Flex heeft nu al niet het jaar van zijn leven. Eerder bleek al dat hij niet meer samenwoont met Demi de Boer, de moeder van zijn kind. Nu blijkt dat hij ook nog eens overvallen is… Het zit hem niet mee. Sterkte jochie! En hopelijk worden de sieraadjes weer teruggevonden.

Nog geen reacties