Televisie

Dit is de nieuwe liefde van Humberto Tan

Dit is de nieuwe liefde van Humberto Tan

Dit is de nieuwe liefde van Humberto Tan. Yvonne Coldeweijer kreeg foto’s binnen van een spion waar duidelijk op te zien is hoe Humberto in het buitenland wel heel erg geniet van de aanwezigheid van een blondine. Dit is de nieuwe liefde van Humberto Tan, we delen het hier.

Dit is de nieuwe liefde van Humberto Tan

Afgelopen november was Humberto met Elise gespot in Suriname. Ze hebben zelfs samen oud en nieuw gevierd in Paramaribo. Yv Cold deelde een foto van de twee die samen gespot waren in de VIP lounge op Schiphol. Volgens de spion maken ze zelfs een documentaire waarbij de cameraman een vijfde wiel aan de wagen was.

Kleffe momenten

“Hum was namelijk, volgens de spion, heel klef met Elise. Elkaar aanraken, samen giechelen en verliefderig. Ze hebben zelf dezelfde schoenen aan. Hum was ook echt ontzettend op zijn hoede. Keek continu om zich heen.” Er is geen foto gemaakt van de kleffe momenten, omdat de spion dat niet aandurfde. Yvonne Coldeweijer is echter 100% zeker van haar zaak: Humberto en Elise zijn samen.

Geen eerlijk antwoord

De grap is dat Yvonne nog geprobeerd heeft om Humberto om een reactie te vragen, maar ze kreeg geen eerlijk antwoord terug. Ze pleegde wederom vanwege de foto’s die ze had ontvangen van hem en zijn (waarschijnlijke) nieuwe vlam. Hij antwoordde daarop: “Dit is vrij eenvoudig: ben in Suriname voor een documentaire en fotografie. Werk dus.” En dat gelooft dus helemaal niemand.

Nog geen reacties