Instagram

Jaimie Vaes verwijdert tattoo Lil Kleine: ‘boy bye’

Jaimie Vaes verwijdert tattoo Lil Kleine: 'boy bye'

Jaimie Vaes verwijdert tattoo Lil Kleine. Het is niet duidelijk welke tatoeage het precies is, maar het is duidelijk dat het haar ex Jorik Scholten betreft waar het plakplaatje over gaat. Ze heeft nu het besluit genomen om het definitief van haar lichaam te verwijderen.

Plakplaatjes van een ex

Je zou er toch niet aan moeten denken dat je een tattoo hebt van je ex? Toch hebben we het al vaker dan eens gezien. De grootste blunder in de geschiedenis van de plakplaatjes is toch wel die van Samantha de Jong (Barbie). Zij plakte de naam van haar vriend gigantisch groot op haar voorgevel. Het jammere aan het verhaal is wel dat hij kort daarna overleed aan een overdosis GHB.

Dat gezegd hebbende… Het zijn stiekem toch altijd bepaalde types die dit soort tatoeages nemen. Natuurlijk valt een Jaimie Vaes ook onder ‘dit slag mensen’. Zij vereeuwigde Lil Kleine ook op haar lichaam. En nee, niet door de verschillende mishandelingen die ze van hem ontving, maar door de inkt die ze (naast alle botox) in haar lichaam liet spuiten.

Jaimie Vaes verwijdert tattoo Lil Kleine

Na alle ellende rondom hun relatiebreuk en het verdelen van de inboedel, kunnen de twee nog steeds niet normaal met elkaar overweg. En dat terwijl ze ook nog een zoontje hebben. Jaimie Vaes vond dat het genoeg is geweest en laat een tattoo weg laseren. Bekijk de video hieronder om het fragment uit haar verhaal op Instagram te bekijken.

Nog geen reacties