Instagram

Yvonne Coldeweijer begrijpt niets van de kritiek op Eva Jinek: ‘zeer ongepast’

Yvonne Coldeweijer begrijpt niets van de kritiek op Eva Jinek: 'zeer ongepast'

Yvonne Coldeweijer begrijpt niets van de kritiek op Eva Jinek. Uit verschillende hoeken wordt haar tweede zwangerschap bekritiseerd. Zowel Story als Maarten van Rossum hebben er iets over te zeggen. Daar is onze roddelkoningin het niet mee eens.

Tweede zwangerschap

Vorige week werd bekend dat presentatrice Eva Jinek zwanger is van haar tweede kindje. Zoals dat tegenwoordig overal op gebeurd, is het nu ook zo ver: ze wordt erom bekritiseerd. Zo staat op de cover van Story: ’44 en zwanger. Offert Eva Jinek haar carrière op?’ en ook Jabba de Hutt, Maarten van Rossum, vindt er iets van.

‘Ik vind dat ze er sneller bij had moeten zijn’

In zijn eigen podcast vindt Maarten: “Ik vind zelf dat ze er iets sneller bij had moeten zijn, maar goed, daar mag ik me natuurlijk niet mee bemoeien.” En dat klopt daar mag hij zich ook niet mee bemoeien, maar waarom vindt hij dat? Het eerste kindje van Eva Jinek is al bijna vijf jaar oud en zou volgens Maarten daarom een te groot leeftijdsverschil hebben met het tweede kindje.

Yvonne Coldeweijer begrijpt niets van de kritiek op Eva Jinek

“De vorige was in 2018 geboren, dus dat wordt vijf jaar. Dat is relatief veel voor het verschil tussen kinderen. Ik scheelde zeven jaar met mijn broer en dat zijn twee verschillende werelden. Mijn broer is 11 en dan ben ik 18. Je bent aan de vrijage, je gaat studeren en hij was nog een kind”, vervolgt Maarten. Los van het feit dat hij er inderdaad weinig over te zeggen heeft, lijkt Jabba ook vooral even te zijn vergeten dat je niet een kind kan bestellen. Yvonne Coldeweijer noemt het ‘ongepast en smakeloos’ van zowel Story als Maarten van Rossum.

Nog geen reacties