Jaimie Vaes deelt pikante foto

Jaimie Vaes deelt pikante foto

Jaimie Vaes deelt pikante foto die laat zien dat ze weer op zoek is naar een nieuwe vent om haar tussen een autodeur te klemmen. Flauw, maar niet minder waar.

Jaimie Vaes deelt pikante foto

Sinds Jaimie Vaes weer helemaal single is zien we haar telkens op een pikante wijze op haar Instagram verschijnen. Tijdens haar relatie met Lil Kleine deed ze dit niet op deze manier. Nu lijkt de tijd weer te zijn aangebroken, want we zien haar buik ingezoomd en uitvergroot op de tijdlijn voorbij komen.

Hatelijke reactie

Natuurlijk zijn de reacties op haar post op Instagram niet enkel positief. Een hater kan uit de buikfoto de conclusie trekken dat Jaimie een slechte moeder is: “Ik vraag me oprecht af of jij wel blij bent met Lio. Je bent zo obsest van jezelf op camera. Normale moeders nemen foto’s van ‘Samen met mama naar de dierentuin’, Samen met mama knutselen’, ‘Samen met mama op zondagochtend zwemmen’, om maar paar voorbeelden te noemen. De 1e 7 levensjaren zijn zo ontzettend belangrijk.”

Strak buikje

De foto an sich heeft niets met haar moederschap te maken. Daar bestaan andere verhalen over. Ik maak me vooral zorgen om haar gewicht. Zou het meisje niet iets meer moeten eten? Al getuigt het ook wel van wilskracht dat ze, zeker na een kind te hebben gekregen, zo’n strak buikje heeft.