Jaimie Vaes smaakt naar honing

Jaimie Vaes 1

Dat verzin ik niet, dat schrijft ze zelf boven haar eigen prumetta. Wel handig als je aan het grazen bent en je afvraagt welke smaak je nou toch proeft. Oh ja! Honey! Al vraag ik me gelijk af of er ook vrouwen zijn die ‘Fish” in hun lies hebben laten tatoeëren.

Even ander vraagje. Vaesje ligt bij het Nobu Hotel in Ibiza. Daar is een glas water al rond de 250 eu. Wie betaalt dat nou allemaal voor haar? Ik denk niet die kleine.

WhatsApp Image 2022 06 01 at 2.47.08 PM

19 reacties op “Jaimie Vaes smaakt naar honing

 1. Steve Brown zegt:

  Want er staat geen ‘horny’.

  Tenige dat je denkt: ‘ WAAROM!?’
  Schrijf dan niks hey.
  Komt dat voort uit een soort dwangmatige drang om erbij te horen, vorm van peerpressure?
  Of is er een loverboy die z’n hœren dwingt om een markering te nemen in de schaamstreek? Wat doet Ali B?
  Handig als ie de rechten gaat claimen by Only Fans.
  Meer vragen dan antwoorden en wie betaald voor al die gein? Zal toch wel een vermogende drugsimporteur zijn die ook niet weet wat ie met z’n geld aan moet?

  7
  5
 2. Jan Roos de bolle vetklep zegt:

  Ik heb de letter J naast mijn poepgat laten inkten.
  J + mijn anus
  Dat is wie ik ben : Janus

  7
  14
 3. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Gaime is slim..die heeft het huis van De Lidl leeg laten halen. Zelfs zijn blender is gone with the wind.Heaven has no Rage, like Love to Hatred turned, Nor Hell a Fury, like a Woman scorned. Doei…Lidl. Dikke middelvinger voor je.

  3
  2

Reacties zijn gesloten.