Uit eerste hand

Abbey Hoes FHM babe van het jaar

Abbey-Hoes

Wie kent Abbey Hoes niet? Nou ja, ik. Het schijnt een actrice te zijn die blijkbaar niet acteert in dingen die ik zie. Maar als je naar hij kijkt is het best een lekker ding. Wel leuk dat er een keer eentje wint met kleine tetten en een enorme reet. Maar wat het nog leuker maakt is dat Abbey helegaar niet van onnodig bloot houdt.

Zo was ze heel boos toen Gijp een keer zei” “Die is geil. Dat is eigenlijk haar grootste kwaliteit, wat doet ze verder?” Ze moest er erg van huilen. “Mensen misbruiken hun vrijheid van meningsuiting op zo’n negatieve manier. Ik heb gezegd dat ik voor gelijke rechten ben en tegen onnodig bloot in films, en dan vragen mensen waarom ik dit dan wél aandoe. Dus omdat ik dat zeg, mag ik mij niet sexy kleden? Ik vind dat een heel rare redenering”, aldus Hoes.

[sc name=”abbeygijp”][/sc]

Blijkbaar is in haar half blote hol op de tennisbaan staan niet onnodig naakt in haar mooie hoofdje. Dat is zo grappig van Neerlands activistjes. Ze zijn altijd heel principieel als het ze uitkomt en weer helemaal niet als dat ze uitkomt. Schattig gewoon.

https://www.instagram.com/p/CeRiijaKHxd/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
https://www.instagram.com/tv/CeTGsGAgRLo/?utm_source=ig_web_copy_link

[sc name=”uitzending1-6″][/sc]

Nog geen reacties