Jade Anna wil haar eigen geluk terugvinden

Jade Anna wil haar eigen geluk terugvinden

Jade Anna wil haar eigen geluk terugvinden. Wij maakten bij RoddelPraat eerder al bekend dat Gio en Jade uit elkaar zijn. Ze gingen kort daarna samen naar Amerika, maar ook daarover wisten we te vertellen dat het meer een zakelijke reis was. Ze zijn uit elkaar. En ook nu weer wordt dat duidelijk.

Jade slaapt niet meer bij Gio

De twee zijn pas net terug uit Amerika, maar vanochtend vroeg was op het kanaal van Jade al te zien dat ze weer niet bij Gio thuis is. Ze zette het licht van haar kerstboom aan, maar in die video is al duidelijk te zien dat het niet bij Gio in huis is. Maar Jade laat nog iets weten op Instagram.

Jade Anna wil haar eigen geluk terugvinden

Iemand vraag haar wat haar grootste kerstwens is. Daar antwoordt ze op met: “Hele mooie & fijne dagen met de liefdevolle mensen om me geen! Hopen dat iedereen gezond blijft & gelukkig is.” Ja, ugh… een verrassend antwoord is dit natuurlijk niet. Wat wel interessant is, is haar volgende zin: “En mijn eigen geluk terug vinden <3”. Ah, oh… Betekent dit dat ze haar geluk momenteel kwijt is? Zeker. Omdat ze uit elkaar is met Gio.

‘New week new chances’

Daarnaast plaatst ze vandaag ook een ietwat pikante fotoreeks waar ze bij schrijft: ‘new week, new chances’. Ze is dus niet alleen haar geluk kwijt buiten het huis van Gio, maar ook nog eens op zoek naar nieuwe kansen. Vandaag heeft ze lekker een ‘selfcare day’. Doe je goed. Doe maar lekker rustig aan en we wachten rustig tot we het officiële bericht van jullie ontvangen.

Jade Anna wil haar eigen geluk terugvinden
Jade Anna wil haar eigen geluk terugvinden 4
Jade Anna wil haar eigen geluk terugvinden
Jade Anna wil haar eigen geluk terugvinden 5