Gio Latooy scheldt fan uit: ‘je kanker moeder’

Gio Latooy scheldt fan uit: ‘Je kanker moeder’

Gio Latooy scheldt fan uit. Oh, jeetje… Het gaat echt helemaal niet goed met een van de grootste YouTubers van Nederland. Er is deze week veel aan de hand rondom onze vriend Gio, maar om nou met dit woord te schelden… Dat hebben we nog niet meegemaakt.

Ver gaan voor views

Eerder deze week verscheen een YouTube-video van Vrij Vogels waar in besproken werd hoe ver er soms gegaan wordt voor het halen van veel views. Daar werd ook gesproken over (minderjarige) meisjes die aan de hand van hun uiterlijk gebruikt werden om meer views te behalen. De naam ‘Gio’ kwam in deze video ook voorbij. Daarom schreven we eerder al het volgende artikel:

Onderzoek naar Gio Latooy na verspreiding kinderporno

Gio en Jade-Anna uit elkaar?

En daar bleef het niet bij, want er doen zich nu ook sterke geruchten de ronde dat Gio en Jade-Anna uit elkaar zouden zijn. We hebben verschillende redenen om die vermoedens te hebben. Zo ging Jade al naar haar zus in Barcelona en kwam ze niet meer terug bij Gio toen ze weer in Nederland was. Gio staat zelf nu al meerdere avonden zonder haar van het uitgaansleven te genieten en versiert zelfs andere meiden. Oeps…

Gio Latooy scheldt fan uit

Maar nu gaat hij nog een stapje verder. Een fan stuurt hem een appje. Wij weten niet hoe hij aan zijn nummer gekomen is, maar we hebben het even nagekeken en het is wel echt het telefoonnummer van Gio. De fan appt hem: ‘wou je ff ft om te vragen of nl nog gaat winnne. Dacht miss neem je wel op. Ma nie dus’. Het is amper leesbaar, maar de fan had dus middels FaceTime willen vragen of Gio denkt dat Nederland de voetbalwedstrijd ging winnen. Op zich logisch dat Gio niet opneemt, maar zijn reactie op WhatsApp gaat veel verder dan dat. ‘Je kanker ma’, reageert hij.

Gio, Gio, Gio. Wat is er toch met je aan de hand? Waarom schrijf ik elke keer weer een artikel met jouw naam in de hoofdrol? Gebruik je middelen die je niet zou moeten gebruiken? Heb je liefdesverdriet? Heeft je moeder je in de steek gelaten? Vertel het ons. Met dat laatste heeft Dennis namelijk ervaring.

‘Ik had even mezelf afgesloten van alles’

Gisteravond plaatste Gio een update in zijn verhaal op Instagram. Met de wallen onder zijn ogen biedt hij zijn excuses aan, omdat hij even gestopt was met het plaatsen van vlogs. “Ik had even mezelf afgesloten van alles. Even geen social media, even chill gewoon… Helemaal niks”, vertelt hij. “De vlogs gaan weer verder zodra ik naar Miami ga. Dat gaat morgen gebeuren, dus morgen ga ik weer alles oppakken.” En net als Jade-Anna zegt hij nu ook dat hij even rust nodig had: “Ik moest even een stapje terug doen.”

Er is dus serieus iets aan de hand tussen Gio en Jade. Wat ze ook beweren, het ziet er niet goed uit. Succes! Fijne vakantie samen. Of zo(?) En doe rustig aan. De video van Gio die zijn verhaal doet, is onderaan dit artikel te lezen.

Gio Latooy scheldt fan uit

Klik hier voor het YouTube-kanaal van Gio Latooy.

27 reacties op “Gio Latooy scheldt fan uit: ‘je kanker moeder’

 1. Gio La Childabuser zegt:

  Hmm zouden ze toch nog wel bij elkaar zijn. Neem aan dat je niet zomaar samen 2 weken naar Miami gaat…

  2
  1
  • Reputatieschadehersteller zegt:

   Wat een nietszeggende onzin.
   Zon lang verhaaltje over een uitgerangeerde puber.
   Dit mannetje heeft issues niet te kort. Straks valt ie in een diep zwart gat en pleegt zelfmoord in een depressie.
   Heb je dan je zin?

   7
   3
  • Bob zegt:

   Beter zelfmoord, dan als die gevallen vlogger die eerst nog even een killfrenzie deed. En wat mist de wereld nou helemaal als deze verzuipt in zijn badkuip?

   9
   2
 2. Jade-Anna zegt:

  Je zei tegen mij dat je naar “Me Jannie” zou gaan! Ik wil geen trio, daarom heb ik het ook uitgemaakt!

  5
  0
 3. Hansie zegt:

  Moet vooral stoer gaan lopen doen. Moet die bepaalde mensen in hun gezicht zeggen is het einde van zijn nutteloze aars.

  8
  0
 4. Matennaaier zegt:

  Je mag niet hem iets aan doen maar toch als ik hem tegen kom dan zal het nieuws zijn word echt ziek van die vent wat een Macht als veel geld hebben en naast hun schoenen lopen.

  6
  0
  • Bob zegt:

   Macht, veel geld. 😂 Heb ze vele malen machtiger en rijker voor de neus gehad. Daarbij waar de rijkdom en macht huist die telt, wiebelt bij hem een spin in zijn webje. Slechts een klein pillonetje die ze al lang bespelen zo ze willen.

   0
   0
 5. Matennaaier zegt:

  Wat dacht je van die moeder van Jade die nog gekker om haar dochter in de handen van zo pedo te laten gaan.

  6
  0
 6. GLAnusGreece zegt:

  Mans is geirriteerd door het feit dat Jade nu volwassen is en hij geen likes en clicks meer kan vangen voor een minderjarige in bikini op de thumbnail

  4
  0
 7. Matennaaier zegt:

  Geloven jullie dat Jan en Dennis, Gio met de grond gelijk zullen maken echt niet het ze zijn holmaatjes geworden van Gio,Jade en de ouders van die twee

  2
  1
  • Trix zegt:

   Lol. Op mijn 14de had ik een stuk meer te scheren. Zijn baardgroei ziet eruit als dat van een hond met zware schurftmijt.

   1
   0
 8. Age of Consent (1) zegt:

  Het gelukkigste stel ter wereld zit in het vliegtuig op weg naar Miami. Miami is een stad in zuidoostelijk Florida. De Age of Consent in Florida is 18 jaar.

  0
  0
  • Age of Consent (2) zegt:

   Besef ff, als ze dit een jaar geleden hadden gedaan, en ze gingen de liefde bedrijven daar, dat deze scheldkanonnade dan een strafbaar feit had gepleegd.

   0
   0
 9. Dennis Bouten zegt:

  Gio ligt zwaargewond in het ziekenhuis omdat een minderjarig meisje hem niet wou pijpen in da club.

  0
  1
 10. JA TOCH zegt:

  Alle sterren en sterrertjes zijn anders als de camera uit staat of als ze denken dat de camera uitstaat. Meestal zijn het grote klootzakken omdat ze denken dan ze beter zijn dan de rest terwijl het vaak omhooggevallen sukkels zijn.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.