Het einde tussen Gio en Jade Anna

Het einde tussen Gio en Jade Anna

Jan Roos en Dennis Schouten hebben het deze week over de relatie van Gio Latooy met Jade Anna van Vliet. De vlogger is deze week in opspraak omdat hij is vreemdgegaan met influencer Danique Hosmar. Ook gaat het over Matthijs van Nieuwkerk en Thijs Romer.

24 reacties op “Het einde tussen Gio en Jade Anna

 1. Finally zegt:

  Ome Jan ziet de ware aard van de familie Latooy 👍

  En die bitch van een Rottenberg, laat gewoon valse sommatiebrieven versturen hé tante Dennis!

  17
  0
  • Timmy zegt:

   Bijkomen van hun mentaal best zware ‘leven’. Terwijl ik in Florida elke dag…Ik ga niet op vakantie. Ik ga op werk. Rusten doe ik thuis. Nobodies die niets van betekenis doen met hun leven. Verschil moet er wezen.

   2
   5
  • Timmy zegt:

   Als die zat te huilen omdat de buurman met een te grote camper een bandenspoor op zijn oprit had gemaakt, nadat je net Miscavage zijn mannen hebt gewezen op waarom ze die sociopaat volgen.

   1
   1
 2. Opinie zegt:

  Slechts dronken irritant gebral van een asociale VETLEL Roos en aanstellerij van een eencellige inteeltjongen Schouten. Waardeloze aflevering, met de week vervelender.

  7
  5
 3. Dennis Schouten zegt:

  Jade Annaaaa komt binnekort bij me slapen maar dan wil haar wel een beurt geven en dan moet die lul van een Milko niet komen zeiken. Laat me lekker naaien en jij Milko. Ga jij maar rukken terwijl je aan Floris Weyers denkt.

  5
  0
 4. Boer met algemene kennis zegt:

  Als Nijverdal een dorp tussen Hengelo en Almelo is. Dan is Amsterdam een stad tussen Rotterdam en Eindhoven. Groetjes uit Nijverdal.

  4
  0
 5. Timmy zegt:

  Zo Jan MvN wel vindt meevallen. In mijn context was boss Scientology bij lange na geen top contender. Vijf jaar voor weesie gewerkt. Van mij krijgen ze direct te horen. Kan je een stel bewapende en getrainde honden hebben zo die Isis mafkees.

  1
  1
 6. Timmy zegt:

  Zie ik iets dat mij niet aanstaat ga je het horen in je gezicht. Een lafaard sterft duizend doden. Lekker nontent van nietsnutten kijken en tot milionairs verheffen. 👍Graag gedaan. Geniet ervan.

  0
  3
  • Famke zegt:

   Wat zit Dennis aan het einde als een nichterig ongeïnteresseerd varkentje. Knie omhoog en lekker op zijn mobiel kijken.

   0
   0
 7. Matennaaier zegt:

  Wat een mietje is die grinttegel zeg, papa moet alles regelen voor hem en zijn stink moeder moet zijn handje vast houden wat een sukkel kapot schupen zo een de moffen waren blij met zo een.

  1
  1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *