Uit eerste hand

Juultje Tieleman is gedumpt

Juultje Tieleman is gedumpt

Het is niet de dag van onze blonde vriendin. Juultje Tieleman is gedumpt door haar Uber en dat terwijl ze eerder vandaag ook al in de hondenpoep was gestapt. Die arme meid heeft betere dagen gekend.

Juultje Tieleman is gedumpt

Ik bied alvast mijn excuses aan voor de ordinaire opmerking die nu gaat volgen, maar kom op… Welke Uber-chauffeur is zó chagrijnig dat hij Juultje en haar prachtige koppie uit de auto zet? Of ben ik nu te seksistisch, omdat de chauffeur net zo goed een vrouw had kunnen zijn? Oh, nee. Die had ook lesbisch kunnen zijn. Nou, goed… We dwalen verdorrie af!

“Nah, je gelooft t niet, maar m’n Uber krijgt een boete, omdat die over trambaan rijdt en dumpt me op de straat, omdat die er geen zin meer in heeft”, schrijft Juultje in haar verhaal op Instagram. Hoe dan? Dat is wel heel erg zuur. Nu moet ze lopend verder. Mocht iemand haar spotten: pik haar even op.

Nog meer pech…

Maar het blijkt helemaal niet de dag van Juultje te zijn, want eerder vandaag deelde ze ook al een foto van hondenpoep waar ze in was gaan staan. Haar schoen zit helemaal onder de stront. Misschien had de chauffeur haar er daarom wel uitgezet. Die geur was natuurlijk niet te harden. Bekijk de foto’s uit haar story hieronder. Ze deelt ook een foto van haar schoen met stront eraan.

Nog geen reacties