Televisie

Hypocriete Johan Derksen gaat volledig de mist in tegen Angela de Jong: ‘ik ben niet gek’

Hypocriete Johan Derksen gaat volledig de mist in tegen Angela de Jong: 'ik ben niet gek'

Gisteravond tijdens de uitzending van Vandaag Inside was Angela de Jong te gast. En dat is altijd mooi, want die kan dan weer lekker ruziën met John Derksen. Wat blijkt? Hypocriete Johan Derksen gaat volledig de mist in tegen Angela de Jong.

Heel erg trieste vertoning

Het begint nu toch wel een heel erg trieste vertoning te worden… Het lijkt erop dat Johan Derksen een bonus krijgt van John voor elke keer dat hij familie de Mol verdedigt, want het hondje houdt niet op met likken. Gisteren deed Johan weer een pijnlijke poging, maar Angela de Jong haalde dit hypocriete figuur meteen naar beneden.

Waarom is Johan een hypocriet figuur? Omdat hij in april nog in de uitzending van Vandaag Inside zei dat Johnny de Mol schuldig was, maar nu Angela de Jong op haar plek probeert te zetten, ‘omdat ze Johnny vals zou hebben beschuldigd’. Ja, dat klopt dus niet, hè?

‘Ik ben niet gek’

Johan durfde gisteravond zelfs zo ver te gaan dat hij een aantal van Angela’s columns had meegenomen. “O, die heb ik wel in mijn binnenzak, want die heb ik even meegenomen. Ik heb 180 van die columns van je doorgelezen. Kijk, het is al weer heel lang geleden, maar ik dacht: ik ben toch niet helemaal gek. Ik heb ze eventjes opgezocht”, aldus het schoothondje van de familie de Mol.

‘Dat verzin ik toch niet?’

Volgens Johan heeft Angela de Jong verzonnen dat er een aangifte wegens poging tot doodslag tegen Johnny de Mol lag. Daar reageert Angela fel en vol ongeloof op: “Dat verzin ik toch niet? Dat is toch tegen hem gedaan? (…) Het is toch gewoon bevestigd dat er aangifte was gedaan van poging tot doodslag?” Waar Johan op reageert met: “Ja, dat heeft die partij gewoon in de publiciteit gegooid en jij hebt dat overgenomen.”

Wat natuurlijk een slap antwoord is, want natuurlijk mag ze dat overnemen. Ze reageert verontwaardigd: “Maar dat mag niet? Ik verwijt hem hier toch niet dat hij schuldig is?” Angela grijpt meteen terug op de uitspraken die Johan zélf in april deed in de uitzending. Toch blijft Johan bij zijn standpunt, natuurlijk.

Wilfred Genee springt ook bij

Zelfs ladyshave Wilfred Genee springt bij in het gesprek om Angela te ondersteunen. Hij is het met haar eens en benadrukt ook dat de aangifte er feitelijk lag. Om het nog erger te maken zegt Johan daarop: “Kijk, ík wist hoe het werkelijk zat.” Nou, niet dus, want meneer wees Johnny in april zelf nog aan als schuldige.

Hypocriete Johan Derksen gaat volledig de mist in

Angela deelt nog de genadeklap uit aan Johan: “Ja, maar Johan: kom dan met feiten, kom dan met dingen die kloppen. Ik heb nérgens, nérgens – en ik daag iedereen uit om het op te zoeken, na te kijken en álle fragmenten… Ik heb nooit gezegd: ‘Johnny is schuldig.’ (…) Ja, jij wil heel graag je gelijk halen, maar dat heb je niet, sorry.” Bedankt voor je bijdrage, Johan. We hebben er smakelijk om kunnen lachen. Bekijk de beelden hieronder.

Watch on YouTube

Nog geen reacties