Televisie

Beluister hier het telefoongesprek tussen Jaimie Vaes en Yvonne Coldeweijer

Beluister hier het telefoongesprek tussen Jaimie Vaes en Yvonne Coldeweijer

Beluister hier het telefoongesprek tussen Jaimie Vaes en Yvonne Coldeweijer. Onze grote vriendin Yv heeft het hele gesprek namelijk gedeeld op Instagram. En dat is interessant, want hieruit blijkt dat Jaimie Vaes degene is geweest die de video zelf heeft verspreid.

Het ultieme bewijs

Jorik Scholten (meppende dwergrapper) bleek de moeder van zijn kind, Jaimie Vaes, te mishandelen. Nu lijkt de vork toch iets anders in de steel te steken, want haar hoofd zat helemaal niet tussen de deur. En de video was ook niet zomaar door iemand uitgelekt. Jaimie had de video namelijk zelf de wereld ingeblazen en Yvonne levert daar het ultieme bewijs voor.

Op de geluidsopname is te horen hoe Jaimie naar Yvonne toekomt met een bepaalde hulpvraag: “Ik heb een vraagje aan jou… Ik heb een filmpje en… ik zou heel graag willen dat jij dat online gaat gooien. Het is best wel een heftig filmpje, maar ik moet het even doen, want anders kom ik nooit uit deze ellendige situatie. Het liefste dan wel gewoon, zeg maar… Snel. Dan hoop ik wel dat je nooit zegt dat het van mij komt.” Oef… Is dat even jammer… Nu weet heel Nederland dat je het zelf was…

‘Hij kan overal mee wegkomen’

Het gaat over de video waarop te zien is dat Jorik Scholten, aka de meppende dwergrapper, Jaimie Vaes tussen een autodeur klemt. “Ik heb gezegd: ‘nog één keer aanraken en dan is het klaar’. Hij kan overal mee wegkomen…” De beelden zijn afkomstig van de bewakingscamera’s van het huis.

Op de video is duidelijk te zien dat Lil Kleine zich inderdaad misdraagt richting Jaimie, maar: “Hij moet ook gewoon iets gaan betalen voor al die ellende”, vindt Jaimie. Yvonne vraagt nog wel honderd keer aan haar of ze het zeker weet, maar Jaimie Vaes staat achter haar beslissing om de beelden naar onze juicekoningin te sturen. “Anders kom ik er echt nooit vanaf”, legt Jaimie uit.

Beluister hier het telefoongesprek tussen Jaimie Vaes en Yvonne Coldeweijer

Jaimie Vaes wil duidelijk heel erg graag dat Yvonne Coldeweijer het filmpje online gooit, omdat ze vindt ‘dat het een keer afgelopen moet zijn’. Yv Cold weet niet of het juridisch helemaal juist is om het op internet te gooien, maar ze doet het toch. Waar het er eerder op leek dat het hoofd van Jaimie tussen de autodeur werd geklemd, blijkt nu dat zoiets niet helemaal het geval was. Het blijft een raar verhaal. Beluister het volledige gesprek tussen Yvonne Coldeweijer en Jaimie Vaes hieronder.

Nog geen reacties