Hoe is het nou met Famke Louise?

We horen zo weinig van haar. Ze is natuurlijk druk bezig met haar docu over … ja, waar gaat dat eigenlijk over? Maar we krijgen ook geen reactie meer ten aanzien van het door ons aangespannen hoger beroep. Zowel haar advocaat als het rapmeisje zelf laten niets meer weten. Ook niet aan de rechtbank, waar ze hun processtuk niet hebben ingediend.

Ze hebben uitstel gekregen omdat ze hier niet aan hebben voldaan, maar het zegt wel iets over hoe het verder zal gaan. De zaak is een uitgemaakte zaak, ze heeft geen poot om op te staan. Dus negeren ze gewoon de hele boel. En komt Famke ook vast niet opdagen in de rechtszaal.

25 reacties op “Hoe is het nou met Famke Louise?

 1. Cyntax Cobalt zegt:

  Ze hoopt dat het overwaait want dit wordt zo een dure grap. Dom wicht.
  Famke Louise krijgt geen zwijggeld meer van Ali B. nu er een nieuwe aanklacht tegen Ali is gedaan. Ali heeft geen inkomsten en één extra beschuldiging kan hij er wel bij hebben. Dat scheelt maar een paar maanden celstraf.

  Momenteel is John de Mol te druk met de duistere praktijken van zijn zoontje die vrouwen mishandelt, drogeert en verkracht. Alleen Paul Römer zou nog met wat zwart geld over de brug kunnen komen, het maximum is €5000,-

  En er zijn opnieuw alweer twee nieuwe aanklachten onderweg naar het sterrenteam van TVOH sinds Ali, Marco, Vieze Jeroen en Martijn N. hun biezen moessten pakken.

  Deze beerput is voorlopig nog niet uitgeborreld.

  48
  1
 2. TON vissers zegt:

  Vies mens die femke… Talentloos laag opgeleid lelijk mokkel. Straks lekker bij de supermarkt achter de kassa werken waar je thuis hoort.

  18
  1
 3. Sonja zegt:

  Is Roy Donders nog hetero ?
  Of is het pestgedrag van de mislukte journalist Roos en zijn laffe aapje Schouten even gefixeerd op anderen ?
  Drie berichten per dag over Luske bijvoorbeeld

  Kortom roddelpraat is haatpraat
  Niets meer of minder

  5
  22
 4. Marcusvlogs zegt:

  Ik heb het zo met Denzel te doen, ik hoop dat hij gauw weer kan voetballen en eindelijk de Antilliaanse pappa is, die hij moet zijn. Gewoon 2 uur in het jaar, zo af en toe komen aanwaaien.
  Lekker dan een wipsessie met dat achterlijke wijf om daarna weer voor een lange tijd te verdwijnen =D

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.