Update zaak Famke Louise

Godsammekrake, wat duurt dat lang zeg. Toen het rapmevrouwtje een kort geding aanspande moesten we wachten omdat ze op vakantie naar Curacao ging, maar toch binnen enkele weken zaten we voor de rechtbank. En nu we haar in de tang hebben met het filmpje waarin ze notabene dat liedje zingt op een betaald optreden duurt het verschrikkelijk lang.

We hebben MC Radboudje gevraagd hoe dat komt en het heeft ermee te maken dat Famke Louise en haar advocaat (Why tell me why) op hun verdediging mogen studeren. Nou, hierbij een tip: Gooi de handdoek in de ring. Jullie hebben namelijk verloren.

44 reacties op “Update zaak Famke Louise

  • Femke Louietje zegt:

   Ik dacht het niet.
   Gelijk hebben en gelijk krijgen is helaas wat anders in D66 land.

   ome Jan blijft D66 rechters onderschatten en heeft meermaals een zaak verloren.
   Mocht de tegenpartij geen smoesje hebben zullen ze het wel gooien op het onrechtmatig verspreiden van auteursrechtelijk materiaal door Roddelpraat.

   ‘Nou, hierbij een tip: Gooi de handdoek in de ring. Jullie hebben namelijk verloren. ‘

   37
   164
 1. Gordon Tonggenot zegt:

  Mooi moment nu, om deze h o e r aan d’r haren mee te sleuren de bosjes in, al haar kleren van d’r lijf scheuren, en d’r keihard vol te blaffen. En mocht haar n e g e r s l e t j e erbij zijn, sla ik die eerst wel even knock-out.

  53
  234
  • Clubber Lang zegt:

   Nou ben ik vol voor de vrijheid om te kunnen zeggen wat je wil, maar zelf voor iemand als jij gaat dit veel te ver. Diep droevige steuntrekkende zaad collector.

   79
   12
   • Ballotage Kommissaris zegt:

    Zielig ventje.
    We hebben een lijstje:

    Kale Pietje de pedo.
    We kennen je ook als
    Piemelboy
    Nodrog
    Kale Pietje
    Vieze Pietje
    Marco
    Gnoe
    Besneden Rifaap
    Grindtegel
    Mappy
    Genee 2.0
    Nødrøk
    Kale Marekaan
    Anti Alles,
    Steuntrekker uit de Wajong
    PoepBoy,
    SmegmaBek
    Zolderkamerrukkertje
    Steven,
    Anja,
    Tanja,
    Gnoe
    Zoon van Fatima de Hœr
    Respect

    En als een hele rits scheldende idioten die het elke dag op Jan heeft voorzien met hatelijke opmerkingen.

    Waarom is deze, kale rifaap?
    Zit die besnijdenis je zo hoog dat je je verdriet om je kromme snikkeltje botviert op een satirische website als deze?

    Zit jij op je zolderkamertje te rukken en te blowen terwijl je moet afwachten hoeveel je mœder de hœr heeft verdient in het park vannacht tussen al die vieze buitenlandse kerels die voor een paar tientjes met die geile Fatima de Hœr willen kezen?

    Ik heb daarom ook een welgemeend advies voor jou, kale rifaap.
    Ga ’s deaud.

    Je voegt niks toe.

    GN

    57
    13
    • Piet zegt:

     Zeg, zou je mij hierbuiten kunnen laten achterlijke DWAAS met je seksfantasieën op de tweeling van Ome Jan.

     Hoe gestoord kun je zijn zeg!

     14
     2
  • potverdorrie zegt:

   Gordon, sinds wanneer val je op dames… Heb je een roy dondertje gedaan????

   Nee maar serieus pas nou op met dit soort reacties, die worden voorgelezen tijdens de rechtszaak aan de d66 rechter alsof Jan en Dennis dit hebben gezegd en dat werkt niet in hun voordeel.

   24
   0
  • Gordon Tonggenot zegt:

   Waarom die dislikes? Ik probeer Roddelpraat alleen even te helpen.

   Dennis en Jan.
   In alle eerlijkheid. Ik voel me verheven, en ik maak jullie helemaal kapot.
   Als jullie me willen bannen dan kom ik even hard terug.
   Laten we het zo maar zeggen.
   Alcoholisch vet zwijn en liegende toyboy van Genee.

   Geef die autoos terug aan de fans.
   Het geld hebben jullie gestolen.
   Stelletje oplichters, dieven zijn jullie.

   Maar nu terzake. Een rimjob zie ik wel zitten.
   Wil je je van tevoren scheren?

   Rimmen en pijpen doe ik kosteloos.

   De begeleider was gisteren weer even bij me langsgekomen

   Weer zo’n vieze witte kliederbende 🙊

   Had ‘ie me vastgebonden met de Zweedse Band

   Want was stout volgens hem 🥺

   Ik weet niet precies wat ik had gedaan hoor

   Maar hij zal wel gelijk hebben gehad 🙊

   Lief dagboekje 😊

   Ik deed helemaal niets fout dacht ik

   Maar mijn begeleider heeft altijd gelijk

   Dat zeggen mijn oudertjes 😊

   Dat ik me niet zo moet aanstellen

   Ik ben anders zeggen ze dan

   Speciaal 🙊❤️

   Lief dagboekje 😊

   Maar hij is dan heel boos

   En hij heeft een piemoltje net als ik 😊

   Maar die van hem is heul groot dan 🙊

   En die moet dan volgens hem in mijn kontje

   Vieze witte kliedertje 😊

   Lief dagboekje

   Hij zegt dan

   Is ons geheimpje 🙊

   Sssst… Niet verder vertellen 🤫

   Lief dagboekje

   Daarna is hij super lief tegen mij ❤️

   Spelen we leuke video spelletjes

   En zegt hij veel liefelijke dingetjes

   Zo erg is het dus niet lief dagboekje

   Au.

   Ik hoor nu voetstapjes

   Au.

   Ik wordt helemaal gek in m’n hoofd.
   Ik haat jullie allemaal. Jullie moeten allemaal deaud! deaud! deaud!

   Sterph allemaal. Dit is mijn website en ik ben de enigste die hier comments mag achterlaten.

   Tot morgen. Ik schijt jullie allemaal in je bek.

   12
   85
  • Jan jansen zegt:

   Wat een achterlijke kneus ben jij zeg.
   Ik ben geen fan van famke. Zal ik ook nooit worden en ik gun de jongens van RoddelPraat hun gelijk. Maar als ik zou weten hoe jij er uit ziet zou ik je je persoonlijk je kaak komen breken.

   Schaam je diep..

   7
   0
 2. Jeroen zegt:

  Eum als famke met jullie in de rechtszaal zitten heh eum zou die lieve mevrouw jullie nu wel gelijk geven en famke jullie moeten laten betalen schade vergoeding. Die lieve mevrouw de rechter 😀😀👋👋

  1
  2
 3. Pascally 2.0. zegt:

  Hoi!, Tja, angst overheerst hier, Máár dat komt allebei de kanten. Ik ben geen team Famke, ab-lo-luut niet. !! Maar angst speelt hier zeker een rol. Wellicht tegen de main stream media. Angst dat jullie allebei wellicht uiteindelijk in de put zullen belanden vanwege uitspraak van de rechter. Los het gewoon onderling op. Alsjeblieft. Doe niet zo moeilijk.

  1
  0
 4. Dennis zegt:

  Nederland Het land van veraders ruim 75 jaar na de 2de wereldoorlog weinig veranderd nog meer verraders. Yvonne Temeier noemt het spionnen het zijn ordinaire veraders. Gr Dennis de Snuifdoos & Jan Broos smerige trieste figuren.

  0
  2
  • Hans zegt:

   Zoals undercover nederland ???
   Opsporing verzocht ????
   Heerlijk juist eindelijk worden de grootste criminelen in de gaten gehouden.

   1
   0
 5. Pieter zegt:

  Ik heb een gegeneraliseerde angststoornis. Ik wilde stoppen met de medicatie. Twee maanden gestopt…. eergisteren weer begonnen. Ik dacht dat ik het wel aankon en aangezien ik mezelf met medicatie goed voel, veel heb geleerd over mezelf, leek het best iets om te proberen. Maar nu sinds anderhalve week weer die constante zenuwen in m’n lijf… constant het gevoel hebben dat er iets “mis” is…. het maakt me gek, moe, constante buikpijn, zweet, moeite met inslapen, m’n hartslag die constant hoger is dan normaal….. ik wil dat gevoel niet meer! Ik voel me opgejaagd terwijl ik weet dat er niks aan de hand is…. maar ik kan het niet uitzetten ookal denk ik “rustig aan…. let op je ademhaling…. niks aan de hand….” het maakt mij niet kalm…. dus weer begonnen met mijn medicatie. En t ergste is dat het nog weken duurt voor het weer werkt. Het voelt een beetje alsof ik heb gefaald…. niemand begrijpt hoe ik mij voel, ook mijn partner niet. Niemand snapt dat je lichaam een loopje met je neemt en jijzelf daar niets aan kan veranderen ookal weet je heel goed dat het nergens op slaat wat je voelt. Het is juist daarom zo verschrikkelijk dat al die lichamelijke klachten en dit gevoel niet kloppen met mijn eigen gedachten…..
  ik hoop dat de medicatie snel aanslaat en ik weet rust kan voelen en ontspannen kan zijn…..

  1
  1
 6. Pascalli zegt:

  Mijn dochtertje van zes poepte nog steeds in haar broek en had enorm last van enge dromen. Ze durfde daarom niet meer te gaan slapen. Mijn hart brak toen ze mij vertelde dat ze zo bang is om dood te gaan.

  We zijn een heel traject ingegaan bij een kindertherapeut.Naast speltherapie heeft mijn dochter ook EMDR gehad. En …. ze slaapt weer heerlijk ontspannen en is steeds langer achter elkaar zindelijk! ik kan het iedereen aanraden, zoek hulp!

  1
  0
 7. Anoniem zegt:

  Als D66 het zo toxic speelt kan er dan ook geen recht aak tegen de D66 aangespannen worden? Dat is namelijk omkopen van de rechters.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.