Hier mochten Jan en Dennis niet bij zijn

Charly Luske

Dit is het beruchte Charly Luske Footgolf Toernooi waren de Roddelpraatmannen niet bij mochten zijn. Dan gaat de zanger met allemaal andere CN’ers voetballen in een gat schoppen. Het schijnt verdomd leuk te zijn en eer als de man van Tanja YES je vraagt.

Alleen als ik hier zo naar kijk heb ik nou niet het gevoel dat we veel gemist hebben. Het blijkt trouwens wel door ik weet niet hoeveel merken gesponsord te worden. Er zit heel vreemd geen hotelketen bij.

https://www.instagram.com/p/CdlmnJvoQkd/?utm_source=ig_web_copy_link

33 reacties op “Hier mochten Jan en Dennis niet bij zijn

 1. Jan zegt:

  Gesponsord door 2dekansje ? Denkt Charly het daar mee te redden bij Tanja ? Dan zou het eerder 50stekansje moeten heten !

  6
  1
  • A fish named Fred zegt:

   Ik moet eerlijk zeggen, ik herken alleen die matige oud-voetballer van Groningen en dat vind ik een heel vervelend mannetje. Mis je niks aan!

   6
   1
 2. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Wat een dag..wat een l*l ben je dan eigenlijk. Heel Nederland lacht zich de tyfus om je rondneukerij en je foute berichtjes die je naar mokkels stuurt. Iedereen weet het en lacht zich de schompes om Sjarlie en z’n moffenh)*er

  4
  2
 3. Alsutmarnatis zegt:

  wat een treurneus die lutske , doet 1 van zijn sokken naar beneden om zijn tattoo te showen……….
  pfffffffffffffffff en dat voor een volwassen man…

  ongelooflijk hoe iemand zichzelf voor lul van zetten

  23
  2
 4. De geurkaarsen handelaar zegt:

  Jan en Dennis mogen dan hier niet aan meedoen (achteraf gezien niet heel erg lijkt mij). Charlie weet namelijk ook, dat als hij aan het voetbal golfen is. Tanja word besprongen door vier noord Afrikaaans mannen, en daar mag Charlie niet aan mee doen.

  5
  1
  • Hans 010 zegt:

   Ik zou die tanja zo hard in haar sterretje nemen, dat het poep achter me ballen zit

   7
   5
  • Peter zegt:

   @Jan en Dennis:
   Is er geen ruimte voor een moderator die dit soort zieke geesten kan verwijderen? Sommige geven zelfs een uiteenzetting hoe ze iemand willen verkrachten. Dat is geen humor meer

   11
   5
  • woeste willem zegt:

   het is niet echt verkrachten hoor, we gebruiken een condoom, we denken wel aan onze veiligheid.

   4
   2
  • Ballotage Kommissaris zegt:

   Is politiekcorrect Nederland nou ook al hier actief?!
   Ophœren graag.
   Je zal niet gemist worden.

   GN

   2
   2
  • Hans 010 zegt:

   Nou ik zal die tanja echt alle hoeken van de slaapkamer laten zien, zo gruwelijk hard, dat haar ontlasting achter mijn scrotum zit.

   5
   5
 5. Charlie da Silva zegt:

  Footgolf m´n reet, die zijn een middagje wezen cruisen in het frikandellenbos.

  10
  1
 6. Arie de Argwaner zegt:

  Ohhhhh, daar ging jullie kans om te netwerken bij de sterren en eindbeslissers.
  Lutser was met z’n Lutserino’s op avontuur.

  1
  0
 7. Scoop Nieuws zegt:

  SCOOOOOOOOOPPPPPPPPP!!!

  Johnny de Mol geruisloos uit zicht verdwenen: ‘Talpa bespeelt media’

  Johnny de Mol is vrijwel geruisloos uit het zicht verdwenen. Door de rel rond Vandaag Inside heeft eigenlijk niemand het meer over zijn abrupte tv-afscheid gehad. “Is hier opzet in het spel?”

  Op de dag voor Koningsdag gebeurden er twee opzienbarende dingen bij SBS 6: Johnny de Mol kondigde zijn abrupte tv-afscheid aan vanwege een misbruikbeschuldiging aan zijn adres en Johan Derksen vertelde even later zijn beruchte kaarsverhaal. Johan wilde met dit verhaal aangeven dat iedereen wel eens ‘jeugdzonden’ begaat, net zoals Johnny.
  Talpa-complot

  Aangezien er extreem veel ophef is ontstaan over Johans uitspraken, heeft vrijwel niemand het meer over Johnny’s merkwaardige tv-exit gehad. En het zou dichter Ellen Deckwitz niets verbazen als er opzet in het spel is, zei ze vanochtend in het programma De Nieuws BV op NPO Radio 1.

  Ellen vindt de timing opvallend. “Nou, nu geloof ik niet zo snel in complotten, maar de rel rond Johan Derksen kwam Johnny de Mol en dus ook zijn vader John wel erg goed uit. Het waren twee vliegen in één klap: het leidde af van de aangifte tegen junior en zorgde dat de kijkcijfers van senior de lucht in schoten.”
  Geen toeval

  Het vermeende slachtoffer van seksueel misbruik door Johnny deed vorige week haar verhaal in een filmpje op YouTube. “En even later kwam ‘opeens’ het bericht naar buiten dat Vandaag Inside misschien weer zou terugkeren op de buis”, zegt Ellen. “En ja hoor, iedereen dook daarop, waardoor niemand het nog over het misbruikschandaal van Johnny had.”

  Dit kan geen toeval zijn, aldus Ellen. “Natuurlijk kun je nooit hard maken dat hier sprake is van opzet, maar er is hier een patroon. (…) Wat er ook achter steekt en of het opzet is of niet: het werkt in ieder geval. Het gaat er mij niet om wie wat doet, maar wie ervan profiteert.”

  Bliksemafleiders

  Wat is er volgens Ellen aan de hand? “Johan Derksen en Vandaag Inside fungeren al dan niet bewust door de Mollen als bliksemafleiders. Daardoor zijn Vandaag Inside en Johan Derksen in zekere zin ook slachtoffers. Niet, zoals ze zelf misschien denken, van het zogenaamde doorgeslagen wokedenken, maar gewoon van de familie De Mol.”

  “Koning John trekt zoals vanouds aan het langste eind. Weer verdwijnt dankzij Vandaag Inside een schandaal rond zijn zoontje naar de achtergrond. Weer wordt de kroonprins van het imperium een storm bespaard. Weer wordt er flink verdiend. Ondertussen verdwijnen de échte slachtoffers als vanouds naar de achtergrond.”

  13
  1
 8. Gordon Sanitaire zegt:

  Noem het woord rechtszaak en er is paniek
  Bij die twee heren, zogenaamd van elastiek
  Eerst schelden, beledigen en rare streken
  Maar o wat zijn ze bang om te breken
  Want dan beginnen ze gelijk te schijten
  En dat valt ze op zich niet te verwijten
  Maar geef dat dan ook eerlijk toe
  En weet: weldenkend Nederland is jullie al lang moe

  3
  4
 9. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  BREAKING NEWS!!! Sarah Soel heeft de bolides van Sappie van Rassie total loss gereden! Soel, nog intoxicated van de baby blue die niet kwam en het witte marcheerpoeder, en misschien een verkeerde paella van el Cranc gaf ff gas op de lollie.

  4
  2
 10. Tinus plotseling zegt:

  Dat hele imperium van de Mol beslaat uit doorgesnoven a b en c sterren .wat daar gebeurd is in de afgelopen jaren is goed voor 500 jaar lik .wie snuift houdt de criminelen wereld in tak .deelneme aan een criminelen organisatie is strafbaar art 140 WvStr.dus op pakken die de Mol ze zoon is nog veel erger bezig geweest .vroeger zat je al in de cel voor deze shit de Mol niet dat noemen ze klassenjustitie. En die rotzooi wat hij uitzend tijd voor het einde van de Mol en ze geld verdienen met dikke onzin .iedereen bang maken op de werkvloer dit kan niet meer anno 2022.

  2
  0
 11. Kapitein kaars zegt:

  Van je stokbrood ergens in kegelen, naar je bal in een gaatje proberen te schieten. Leuke bezigheidstherapie!

  1
  0
 12. Bartje zegt:

  Die Oekraïense voetballer zit hier lekker te voetgolven terwijl zijn landgenoten vechten tegen de Russen. Dat ben je een verrader eerste klas. Mannen boven de 18 mogen bovendien het land ook niet uit.

  5
  1
 13. Glennis zegt:

  Charlie

  Trap die 2 mongolen gewoon in elkaar die Jan Broos heeft Tanja zwaar beledigd ik had echt even naar het Binnenhof van Bergen gereden rijd hem van die fiets af met dat smerige lijf sorry je zag hem niet 😂 aanpakken die 2 zwakzinnige

  0
  0

Reacties zijn gesloten.