Bedreiger Charly bedreigt niet volgens Charly

Charly Luske

Beetje aan Jan en alleman vertellen dat je onze Dennis wat aan gaat laten doen en dan weer met zo’n flut verklaring komen op je Insta. Het is tekenend voor Lulske die naar de buitenwereld doet alsof ie deugt, maar in werkelijkheid een roofdier is en met trots berichten aan mensen toont dat ie Dennieboy in elkander gaat laten beuken.

Niet wij zijn het probleem, Charly. Dat ben je echt zelf.

https://www.instagram.com/p/Cb0J8-bo8d9/?utm_medium=copy_link

31 reacties op “Bedreiger Charly bedreigt niet volgens Charly

 1. Jan Jansen zegt:

  Niemand komt aan Dennis en Jantje, de Roddelpraat Army staat paraat als ze 1 schrammetje oplopen door Charly dan weten we Charly te vinden.

  148
  8
 2. Corrie zegt:

  Roddelpraat army niemand komt aan Jan & Dennis ik pak hem zo hard in zijn ster dat hij voortaan alleen nog op een invalide parkeerplek mag staan met zijn uitgescheurde togus.

  61
  9
  • Echie zegt:

   Togus. Lang niet gehoord. Zelf moet ik nog altijd lachen om bips. Zeg het maar hardop. Hilarisch. Bips, bips, bips. 😂

   12
   1
  • Waar is mijn pakje zegt:

   Jij bedoelt zo van;lekker met je blote bips door het hoge gras.Ik weet 1 iemand die dat kan.Dat is Roel van Velzen🤣🤣🤣

   5
   1
 3. Respect ✌️ zegt:

  Misschien is Dennis geen knokker maar deze slapjanus is geen probleem voor hem,met zijn handen vastgebonden op zijn rug sloopt Dennis hem nog.

  22
  0
 4. Pascallie zegt:

  Hahahaha jeetje sjeemineetje hahahahahahahaha dit is toch best zielig, die Charly ? Wat een mietje, zeg ! Ja sorry bedreigd worden is natuurlijk nooit LEUKKKKKK daar weet ik helaas alles van maar ik word gewoon spontaan onvruchtbaar als ik de naam Charly uitspreek dus eigenlijk is hij een vorm van anticonceptie want dit bericht van hem of zelfs hij inmiddels als persoon is gewoon zaaddodend zielig ! Ren terug naar je zweethutje joh!!! Ga samen met je achterlijke vrouw indianenliedjes zingen met je blokfluitje erbij en rot lekker terug naar je vorige leven waar je waarschijnlijk een lelijk hangbuikzwijntje was zonder piemeltje want die viel er spontaan af toen je moeder voor het eerst je naam zei.

  26
  1
 5. Bram M. uit Nieuwegeijn zegt:

  Is Dennis nu een beetje een ietwat valse, rellende Half-Nicht aan het worden?

  14
  3
 6. Sien I. Kus zegt:

  Ach Charly de arme man. Of hij de zonde van de bedreiging niet ziet of verbloemd. In beide gevallen staat het als een muur tussen hem en vergeving. Een man een man. Een woord een woord. En het zijne niet bijster veel waard op het moment.

  7
  0
 7. Dr Pil zegt:

  Charly een volwassen vent die zich gedraagt als een puber.
  Tanja Jess moet hem huisarrest geven en een week geen internet.

  24
  0
 8. LEUUUKKK zegt:

  En dan nog zo ijdel en narcistisch zijn om alleen de voor hem ‘leuke’ reacties te laten staan en de degene met kritiek verwijderen. Typisch.

  15
  0
 9. bruine voetfetisjist zegt:

  Ik heb vandaag erg veel zin om mijn voet (schoenmaat 46) door iemand zijn hol te douwen, tot voorbij de hak. Wie durft het aan? Geef me dan een like. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom. Feet the world!

  10
  6
  • POEPGAT zegt:

   Wil jij aan m’n ongewassen poep gaatje likken of zal ik je onder schijten!!🙌🏼

   2
   9
  • bruine voetfetisjist zegt:

   Ik wil dat je over mijn voet heen schijt, dan glijdt ie makkelijker naar binnen.

   1
   3
 10. Achterlijk wijf zegt:

  Blijf van mijn Dennie af
  Lutser.
  Gelukkig biedt zijn kogelvrije kuif enige bescherming

  15
  2
 11. Jokle zegt:

  Waar woont die die lussie, ik hou het ook geen 3 uur vol maar 3 x achterelkaar op je bek rammen lukt wel. Zielig hoopje stront 💩

  7
  1
 12. Dokter Spock zegt:

  Dhr. Luske in zijn algemeniteit is niet bijzonder imponerend als hij nu ontkent dat hij zelfs ANDERE mensen heeft gevraagd om zijn zaakjes op te knappen, en dat hij het niet eens ZELF ging doen.
  En het nu (ten stelligste) ontkent..

  Uuuhm, Charlie, piemel, snap je niet dat je een fittie met je blote knuistjes beslecht? Zoiets besteedt je niet uit.
  En praten is beter dan knokken.
  En jij kan beter ff een poosje op de blaren gaan zitten dan de grote boy uithangen. Daarmee verdien je veel meer respect.

  Wees ff blij met die interventie van Dennis. Het doet zeer, maar uiteindelijk win je je liefhebbende vrouw weer terug en kun je verder met je leven als vader en als echtgenoot.

  En dat wil iedereen het allerliefste.

  5
  1
 13. Mabel wist de shit zegt:

  Niet voor het een of ander, maar in het filmpje dat is uitgezonden in Roddelpraat hoor je toch een directe bedreiging. Charly. Stoute leugenaar!

  1
  0
 14. Thedevilmademedoit zegt:

  Als je op elkaar verliefd bent dan breng je het beste bij elkaar naar boven, en bij Charly zijn dat zijn issues en demonen dus wat zegt dat over Tanja…

  3
  0
 15. Triootje zegt:

  Charlotte moet je luisteren je bent zo gay….. Tanja ja ikm wil je keihard nemen samen met mijn vrouwtje. DM mij

  1
  0
 16. Evert zegt:

  Is een 55 jarige doos niet goed genoeg meer voor Charly, 43 jaar? Hij lijkt iig aardig op de partner van Albert Relnicht Verlinde, die hem ook overal liet grazen.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.