Het huis van Rijk Hofman is in elkaar gestort

Het was niet de ochtend van Rijk. Hij komt rustig z’n bed uit, de keuken in gewandeld om tot de ontdekking te komen dat er iets niet helemaal goed is gegaan. Het huis van Rijk Hofman is in elkaar gestort.

Althans, de keuken is in elkaar gestort. “Is er toevallig een keukenbedrijf die WEL goed spul kan leveren en met mij wilt samenwerken??” klinkt het in zijn verhaal op Instagram. Hij is boos op de vorige persoon die dit heeft gebouwd: “Dit is er in gezet door een investeerder en zij geeft zo te zien niet super erg om kwaliteit.”

Oeps… Ja, wat kunnen we er van zeggen? Rijk houdt het nog netjes. Je zal er toch woest van worden als je de keuken ’s ochtends op deze manier aantreft…

Scherven brengen geluk? Uh… Je wordt zo wel van het kastje ván de muur gestuurd. Flauw, stop maar.

21 reacties op “Het huis van Rijk Hofman is in elkaar gestort

 1. Zeik Hofman zegt:

  Deze boze rijke witte man moet misschien maar eens asielzoekers opnemen in zijn huis, net zolang totdat er een keukenmonteur bij zit. Waarom kwijlen voor een samenwerking?

  13
  0
 2. Jimmy zegt:

  Altijd de ander. Terwijl het natuurlijk duidelijk is dat het de kwaliteit is van de Hofnar broertjes hun breintjes waardoor deze kastjes van de muur kwamen.

  3
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.