Rijk Hofman en Marijn Kuipers doen klef

Schermafbeelding 2022 08 07 om 11.37.11

Gisteren was natuurlijk de Pride in Amsterdam en allerlei BNer’tjes waren hier lekker aan het feesten. Vandaag verscheen er een filmpje in onze dm van Rijk Hofman en Marijn Kuipers.

Op het filmpje staan die l*l van een Rijk en Kuipers met elkaar te kussen en volgens onze bron is het hier niet bij gebleven. Al ziet het er in mijn ogen uit alsof het al een beetje tegen haar zin is, maar goed.

Ook heeft Marijn wel meer gelust dan alleen Rijk. En wij kunnen goed begrijpen dat ze na het kussen van dat hypocriet stuk stront doorgaat naar de volgende. Lekker slettenbakken bij de Pride.

14 reacties op “Rijk Hofman en Marijn Kuipers doen klef

 1. Ramin Rz zegt:

  Joyce en de kinderen waren niet thuis. Jan zou van mij een ster maken. Eenmaal in Bergen aangekomen trof ik Jan ladderzat in bed aan met een volle asbak naast hem. Hij zou me even een ‘griekse massage’ geven. Nu voel ik me vies en gebruikt.

  2
  10
 2. Tony Macaroni zegt:

  Wat een bizar rare naam Rijk.
  Alleen al om die naam haat ik hem.
  Je noem je pas geboren baby toch geen Rijk. Hoe komen die ouders hierop gvd

  Rijk

  15
  1
 3. Ben dover zegt:

  Gezellig flikkers kijken bij de anal parade👌🏼 en natuurlijk potten spotten,de (vrouwtjes) horen er ook bij 😅

  5
  5
 4. Jimmy zegt:

  Man. Geef het een paar jaar en Patty patty heeft competitie. Als het nu al zonder masker Halloween kan gaan vieren belooft wat.

  2
  0
 5. Gewone sterveling zegt:

  Nu heeft Marijn de mogelijkheid, om met één van de bekendste YouTubers van Nederland te gaan, en daardoor een stuk populairder te worden. Maar dat schijnt ze niet te doen, en dat vind ik als gewone sterveling, mooi om te zien.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.