Roddelpraat in de podcast van de Hofman broers

Schermafbeelding 2022 08 09 om 14.17.41

Jaa! We hebben het gemaakt hoor! We worden genoemd in de podcast van Rijk en Sam Hofman. En niet alleen dat… We krijgen ook nog een compliment en worden boven onze vriendin Yv Cold geplaatst.

We hebben ons hoogtepunt bereikt. Deze mogen we in onze zak steken. De gebroeders Hofman praten in hun podcast namelijk over juice channels. Wij zijn er volgens hun een met humor en een kanaal die nog enigszins onderzoek doen. Ze zijn echter niet zo te spreken over onze vriendin, omdat zij volgens hun roddels zou verzinnen die nergens op gebaseerd zijn. “Bij haar kan je echt naar buiten lopen in een gele jas en dan staat er: ‘Sam Hofman gespot in rode jas. Hij gaat vreemd.'”

Ze snappen wel waarom mensen juiche channels volgen: “Ik snap het wel bij juice channels, maar die van haar snap ik niet. Roddelpraat snap ik ook, want die hebben nog humor. Het kan jouw humor wel of niet zijn, maar zij hebben humor, dus je hebt nog iets om te lachen. Je hebt nog iets om voor te kijken. Ook al zijn de roddels eventueel niet helemaal waar.”

Hee bedankt jongens. Jullie zijn ook wel oké.

10 reacties op “Roddelpraat in de podcast van de Hofman broers

 1. Truus Triest zegt:

  Roddelpraat: gemaakt door schooiers voor schooiers. Jan de glasbakverkrachter en Dennis de kastheumeu.

  0
  16
  • Osamab zegt:

   Nee Jantje, die Hofmans zijn helemaal niet oke!
   Het zijn kotsopwekkende woke debielen.
   Hopelijk worden ze net als tim den besten ook een keer door collegawokers afgemaakt.

   4
   1
 2. Johnny de M zegt:

  Rijk. Wat een kutnaam. RIJK. Ze moeten die ouders een stomp voor hun bakkes geven voor het verzinnen van zo’n enorme kutnaam. Rijk.

  10
  2

Reacties zijn gesloten.